Alarm og sikring
til erhverv

Adgangskontrol

Videoovervågning

Tågekanon

Typer af sikring til
erhverv

Adgangskontrol

Hvis du vælger at få udskiftet nøglerne til din virksomhed, med et elektronisk adgangssystem, bliver det meget lettere at administrere hvem der kan komme ind.
Vi installerer din adgangssikring, og sørger selvfølgelig for at overholde interne og eksterne krav.

Videoovervågning

Videoovervågning giver mange fordele, når du gerne vil oprette et sikkert miljø, både for dine medarbejdere og din virksomhed. Vores autoriserede installatører sørger for at du får den bedste løsning, når det kommer til videoovervågning, med rådgivning og installation.

Tågekanon

En tågekanon er et fantastisk værktøj, når det kommer til sikringen af din virksomhed. Når systemet fornemmer uvedkommende gæster, fylder den lokalet med en tyk tåge, så indbrudstyven ikke kan se en hånd foran sig, og det stopper indbrudstyventyven på få sekunder.

Mangler du sikring til
din virksomhed?

Ubudne gæster i virksomheden er desværre noget mange døjer med. Heldigvis findes der en masse værktøjer, man kan implementere, for både at forebygge problemet, men som også kan hjælpe hvis skaden allerede er sket. Hos AG Electric laver vi mange forskellige sikkerhedsløsninger til din virksomhed, blandt andet adgangskontrol, videoovervågning og tågekanon.

Med sikkerhedsløsninger til erhverv, hjælper du både dine medarbejdere og din virksomhed. Hvis du er interresseret i en sikkerhedsløsning til din virksomhed, så tøv ikke med at udfylde kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på 73 62 38 00

Kontakt os

Sæt strøm i kontakten

Privatlivs- og cookiepolitik

8 + 1 =