Tyverialarm

AG Electrics certificerede og professionelle installatører og alarmteknikere tilbyder dig både rådgivning og autoriseret installation. Vi kan hjælpe dig med alle typer af alarmsystemer, adgangskontrol og tyverialarmer. Vi har stor erfaring med montage og opsætning i private boliger, såvel som i virksomheder af enhver art og størrelse.

Hos AG Electric A/S er vi altid klar til at svare på alle dine spørgsmål om alarmsystemer. Rådgivning og tilbud koster dig ikke noget! Kontakt os i dag på ☎73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk

Vi har afdelinger i Aabenraa, Vojens, Sønderborg og Christiansfeld i Sønderjylland – og servicerer en kundekreds, der bl.a. inkluderer Haderslev, Kolding, Vojens og Sønderborg.

Statistikken taler desværre sit tydelige sprog, og hvert år anmeldes der:

  • Ca. 100.000 indbrud
  • Over 180.000 tyverier
  • Over 35.000 tilfælde af hærværk
  • Over 55.000 brande
Tyverialarm

De samlede værdier af disse ulykker andrager et beløb på mellem 4 og 5 mia kr. Dertil kommer, at der hvert år også forsvinder for store summer varer fra detailled og lagre, såvel som kopiering af følsomme data eller tyveri af viden. Især tyveri af data og viden har gennem de seneste år antaget et omfang, vi ikke har set tidligere.

Intet tyder på, at udviklingen vil stoppe – tværtimod – i de seneste par år er truslen om terror også rykket nærmere. Så der er al mulig grund til at beskytte sig.

Tyverialarm

Professionel rådgivning giver ekstra tryghed

Et alarmsystem i dag kan have alverdens funktioner, og kan findes i et hav af prislejer og dermed varierende kvaliteter. Vores rådgiver kan, ud fra oplysninger om dine behov, funktionsønsker og med udgangspunkt i bygningens størrelse og ruminddeling, let og hurtigt vurdere, hvilket alarmsystem der egner sig bedst. Herefter får du et uforpligtende tilbud med autoriseret montage.

 

Priser på alarmanlæg

Prisen på et alarmanlæg varierer meget. Prisen vil bl.a. være afhængig af selve alarmanlægget (producent, model mv.), installationsmulighederne og dine funktionsønsker. AG Electric har en stor medarbejderstab og mange faste kunder, og derfor har vi gode aftaler med de største alarmproducenter på markedet. Det er en fordel for dig, da vi derved har yderst fair priser på både alarmer og installationen. Og det koster dig ikke noget at indhente et tilbud.

 

Totalsikring

Uanset om det er et helt nyt elektronisk sikkerhedssystem eller blot en udbygning af et eksisterende anlæg, som udgør sikkerhedsbehovet lige nu, står AG sikring til rådighed med rådgivning, korte tilkaldetider og sikre løsninger.

 

AG sikrings alarmsystemer

  • Registrerer og lagrer hændelsesforløb
  • Overvåger de tekniske installationer
  • Kan betjenes af alle med adgangskode
  • Anvender den alarmcentral, der har kortest tilkaldetid
  • Har nødstrømsanlæg og adgangskontrol kan tilsluttes

Tyverialarm

ISO-9001-certificeret alarminstallatør

AG Electric i Aabenraa og Christiansfeld er ISO-90001-certificerede og godkendte til at installere flere typer af alarmsystemer og indbrudsalarmer via Forsikring & Pension. For dig som kunde er det en ekstra garanti for, at alt installeres og tilsluttes korrekt af kompetente og veluddannede fagfolk.

 

AIA – Automatisk Indbruds- og Alarmanlæg

Et automatisk indbrudsalarmanlæg (forkortet AIA) er en tyverialarm, der registrerer forsøg på indbrud med det samme. Når et AIA-alarmanlæg registrerer noget alarmerende, sendes et signal til en vagtcentral (eller en vagt får et telefonopkald), som herefter tager behørig aktion.

Denne alarmtype er både velegnet til private hjem og til virksomheder, bl.a. fordi vi kan koble flere alarmer sammen, og du kan selvfølgelig udvide med ekstra alarmsystemer (ADK, ABDL og TVO). Vi også hjælpe med udvidelse af eksisterende alarmer. Ønsker du et uforpligtende tilbud på installation af et AIA alarmanlæg eller udvidelse af et eksisterende, så kontakt AG Electric A/S.

Sæt strøm i kontakten

Privatlivs- og cookiepolitik

14 + 1 =