Varmepumpe som supplerende varmekilde

Energipriserne er tårnhøje, og mange har svært ved at betale regningerne for at varme deres hjem op. Har du gasfyr, oliefyr osv. kan det være en rigtig god idé at investere i en luft til luft varmepumpe som supplerende varmekilde til opvarmning af dit hjem.

Luft luft varmepumpe closeup

En kombinationsløsning

Det kan måske virke mærkeligt at skulle investere i endnu en varmekilde til sit hjem, end den man har i forvejen. Men de høje energipriser har gjort, at det er blevet mere normalt – og fornuftigt – at tænke alternative varmekilder. Det kan ofte betale sig!

En luft til luft varmepumpe er en rimelig billig investering, der kan tjene sig selv hjem efter ganske kort tid. Det er den billigste type af varmepumpe, og den kan opvarme en stor del af dit hjem. En kombinationsløsning med en luft til luft varmepumpe kan derfor være en fordelagtig løsning for dig, som ikke føler dig klar til at skifte din varmekilde helt ud.

Varmepumpe på væg i hjem
Spar penge med varmepumpe

ØKONOMISK

En luft til luft varmepumpe er billig i drift og en ikke for dyr investering

Miljøvenlig varmepumpe

Klimavenlig

Varmepumpen er en klima- og miljøvenlig varmekilde

Varmepumpe nem montering

Nem installation

Installation og montering er ofte nem og billig 

Varmepumpe kølende

kølende

Varmepumpen kan – trods navnet – også køle hjemmet om sommeren 

Varmepumpe hos din lokale elektriker

Energieffektivitet

Er du ligeledes ramt af de stigende energipriser? Du har måske et gammelt træpillefyr, oliefyr eller gasfyr som varmekilde i din bolig. Hvad end din situation er, er det en god idé at tage stilling til, om du skal have skiftet eller suppleret din nuværende varmekilde i hjemmet.

En eventuel besparelse kommer dog an på din nuværende energiløsning, dit forbrug samt din boligs forhold såsom isoleringsevne. Derfor bør du altid rådføre dig med en autoriseret el-installatør før du begiver dig ud i at investere i en luft til luft varmepumpe. Hos AG Electric A/S er vi eksperter i rådgivning, installering og montering af varmepumper. Kontakt os i dag, og vi finder den helt rigtige løsning tilpasset dit hjem og nuværende energikilde.

Frostsikkert sommerhus

Mange sommerhusejere oplever problemer med at opretholde et godt og friskt indeklima, som især skyldes, at sommerhuset ikke bliver udluftet de måneder, det står tomt – derved opsamler der sig fugt, og der opstår en ubehagelig lugt. Med en luft til luft varmepumpe kommer du denne udfordring til livs, da der skabes en konstant cirkulation af luft i huset, således at fugten trækkes ud og bliver udskiftet med frisk luft i stedet.

Udover at du med en varmepumpe kan sørge for et behageligt indeklima året rundt, kan varmepumpen tilmed også frostsikre sommerhuset. Langt de fleste varmepumper kan nemlig indstilles til at opretholde en konstant temperatur på omkring 8-10 grader – også de måneder, hvor du ikke befinder dig i huset. Derved holdes sommerhuset frostsikkert, og varmepumpen er særdeles energieffektiv til dette, da den kun bruger en minimal mængde strøm på det lave blus.

Luft til luft varmepumpe i sommerhuset

VI FORHANDLER

Vi leverer, installerer og monterer de mest førende brands inden for luft til luft varmepumper.

Daikin_logo
panasonic-logo
Haier_logo
Fujitsu Logo

Hvilken varmepumpe?

Du har bestemt dig for at supplere din nuværende varmekilde med en luft til luft varmepumpe. Hvilken varmepumpe skal du så vælge? Selvom en luft til luft varmepumpe generelt er en rigtig energieffektiv varmekilde, er der på trods af dette forskel på de forskellige modeller, og hvor effektivt de udnytter energien. Her bør du altid undersøge, det der kaldes varmepumpens SCOP-værdi.

SCOP står for seasonal coefficient of performance og er en måleenhed for varmepumpens energieffektivitet set over et helt år. Jo højere en SCOP-værdi varmepumpen har, jo mere energieffektiv er den. Hvis varmepumpen eksempelvis har en SCOP-værdi på 5, vil den producere 5 kWh varme ved forbrug af 1 kWh el. Når du skal ud og investere i en luft til luft varmepumpe, er det derfor en god idé at vælge ud fra en høj SCOP-værdi.

Skal vi hjælpe dig med din nye varmepumpe? Kontakt os i dag, og vi finder den helt rigtige løsning til dig og dine behov!

Hvilken varmepumpe skal du vælge

Sæt strøm i kontakten

Privatlivs- og cookiepolitik

11 + 11 =