Charge Amps ladestandere til elbilen i hjemmet, sommerhuset, virksomheden eller boligforeningen

Det må ikke være besværligt at udskiftet sin almindelige bil til en elbil, og det skal heller ikke være dyrt at få installeret en ladestander i hjemmet eller i virksomheden. Kontakt din lokale elektriker i Aabenraa, Christiansfeld, Sønderborg og Vojens 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk  så finder vi sammen en den løsning der passer til dig eller din virksomhed.

Smart opladning til elbilen i hjemmet eller sommerhuset

Slip for bekymringerne – få en ladestander hjemme eller i sommerhuset. Fordelen ved at få din lokale el-installatør i Aabenraa, Christiansfeld, Sønderborg og Vojens til at montere ladestanderen til din elbil i hjemmet er, at de kan trække den korrekte strøm, som der er behov for direkte i din indkørsel eller i dit sommerhus Kontakt os på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk

Hos AG Electric i Aabenraa, Christiansfeld, Sønderborg og Vojens kan vi hjælpe dig med at mindske din bekymring – for vi står for levering og montering af din nye ladestation både til hjemmet eller i sommerhuset. Du skal blot tage stilling til behovet – findes der én eller to elbiler, der skal kunne lade på samme tid? Vi har et samarbejde med Charge Amps som har udviklet to lækre og brugervenlige ladestandere, som kan bruges alle steder. Charge Amps HALO som kun har en lader, som man oftes bruger, hvis man kun har en elbil i hjemmet. Har man dog to eller vil have mulighed for at dele med en nabo, så kan man få monteret Charge Amps AURA, som har to ladere og vil kunne oplade to elbiler på samme tid.

 

Lad din lokale elektriker hjælpe dig

Det er dog vigtig at få tjekket sin udendørs stikkontakter af sin lokale elektriker, for man kan nemlig ikke bare tilslutte sin nye ladestander direkte i den nuværende udendørs stikkontakt. Det er vigtig at få klarlagt om stikkontakten kan tåle at være i brug i flere timer ad gangen. Som din lokale elektriker i Aabenraa, Christiansfeld, Sønderborg og Vojens hjælper vi dig igang uanset om det blot er opsætning eller om vi skal klaregøre dine udendørs stikkontakter.

Vi sikrer at dit hjem eller sommerhus er helt klar til din nye elbil og vi guider dig igennem, hvordan du bruger systemerne så du hurtigt og nemt kan komme i gang med opladning af din elbil direkte i dit hjem eller i sommerhuset.

Kontakt os i dag på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk og lad os finde den helt rigtige løsning der passer til dig og dit sommerhus – især hvis du har udlejningsommerhus.

Charge amps

Oplad elbilen når det er billigst

Med Charge Amps innovative smarte software kan du nemlig sikre at din elbil lader, når elprisen er lavest eller er mest miljøvenligt. Samtidig du kan konstant holde øje med dit forbrug i deres Cloud løsning.

 

Ladestander boligselskaber og boligforeninger

Hos AG Electric i Aabenraa, Christiansfeld, Sønderborg og Vojens  har vi specialiseret os i opsætning og montering af ladestandere til elbiler til boligselskaber og boligforeninger Det kan være lettere at sætte en ladestander op, hvis det er i ens eget hjem – men når det kommer til boligforeninger kan det være noget mere besværligt. Dels fordi der er spørgsmålet i, hvor må man sætte den op og hvordan skal man afregne beboerne. Vi hjælper med at finde den rigtige løsning til netop din boligforening – uanset om du er beboer eller udlejer. Med Charge Amps Ladestander kan man låse den til enkelte brugere – så man netop kan se, hvem der har brugt hvad i strøm, og med Charge Amps AURA har den to udgange og derfor vil man kunne oplade to biler på en gang, hvilket også vil være en fordel netop i en boligforening, hvor der kan være flere elbiler.

Kontakt os i dag på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk og lad os finde den helt rigtige løsning der passer til dig og dit boligselskab.

Ladestander til mindre virksomheder

Vi ved hvor vigtig det er at kunne oplade sin elbil de steder, hvor man opholder sig flere timer af gangen, som fx. i hjemmet eller på arbejdspladsen. Derfor er det også en vigtig faktorer at man som virksomhed kan tilbyde sine medarbejdere at oplade deres elbil på arbejdspladsen. Uanset hvilken type virksomhed man er – så kan der være gode fordele ved at tilbyde sine ansatte eller kunder at kunne oplade deres bil netop hos jer.

Alt afhængig af, hvor stor en virksomhed der er tale om, så kan man enten få koblet Charge Amps HALO eller Charge Amps AURA både hver for sig eller sammen. Charge Amps AURA har to udgange og kan derfor oplade to elbiler på samme tid.

Uanset hvad behovet er – så lad os komme ud og tage en uforpligtende snak omkring den helt rigtige løsning til din virksomhed ☎️73 62 38 00

Ladestander charge amps

Charge Amps HALO Wallbox – til hjemmet eller i sommerhuset

Charge Amps HALO er den mindste ladestation vi har, ideel til hjemmet og sommerhuset. Den har et fast kabel til nem opladning, der passer til din travle hverdag. Softwareplatformen komplementerer perfekt den innovative genanvendte hardware og vil sammen sikre dig, at din opladning er effektiv og let.

I dag oplader 9 ud af 10 deres elbiler og hybridbiler derhjemme eller når de er på arbejde. Derefter er det vigtigt, at du selv har et godt overblik over dit forbrug. Charge Amps HALO Wallbox er en elegant, intelligent og robust ladestander, der giver dig fuld kontrol over opladningen. Med den indbyggede software kan du nemlig time din ladestander, så du oplader når prisen er lavest, eller når elektriciteten er den mest miljøvenlige.

Derudover kan du låse ladestanderen for at forhindre fremmede i at oplade, hvis den hænger i din carport eller på vejen.

 • Pålidelig EV-opladning med smart software
 • Kontrol opladning via Cloud løsning
 • Smart timersystem og låsefunktion for en smartere og nemmere opladning
 • En af de mindste opladningskasser på markedet
 • Fremstillet i genanvendt aluminium

Kontakt os på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk

Ladestander erhverv

Charge Amps AURA – Opladning til virksomheden eller boligforeningen

Charge Amps Aura er ladestationen der er perfekt til offentlig brug enten i boligforeninger eller mindre virksomheder. Den kunne også deles mellem to naboer enten i sommerhuset eller på villavejen.

Den har to udgange og kan oplade op til 22 kW på hver stik samtidig. Efter behov kan de indstilles til en fast maksimal strøm, der passer til den strøm, der er tilgængelig til installationen.

De to stikkontakter kan være belastningsafbalanceret og være en del af et større system med flere enheder, begge med Charge Amps HALO eller andre Charge Amps AURA ladestandere.

Charge Amps Aura har et kommunikationssystem, som gør det muligt at dele opladningsdata med bilen, altså en såkaldt Vehicle-2-Grid teknologi.

Aura ladestander

Få et ladesystem, der er fremtidssikret

Charge Amps AURA er den fremtidssikrede ladestation til opladning til hjemmet, i virksomheden eller i boligselskaber. Charge Amps AURA er markedets mest moderne ladestation med høj klassificering (IK 10). Ladestationen er ideel til hjem med to elbiler, kontor, parkeringspladser, ejerlejligheder eller boligforeninger.

Charge Amps AURA opfylder alle standarder og sikkerhedsstandarder inden for elektrisk ladning.

 • Modulopladningskasse
 • 2 x type 2-stik
 • Justerbar mellem 1,4–22 kW pr. stikkontakt
 • LAN med indbygget switch og WiFi til forbindelse
 • Belastningsafbalancering mellem flere enheder
 • Alle sikkerhedsfunktioner integreres direkte i enheden

Kontakt os på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk

Sæt strøm i kontakten

Privatlivs- og cookiepolitik

9 + 3 =