LED belysning

LED belysning – rådgivning og installation af el-installatør

LED belysning med professionel rådgivning og installation af autoriseret el-installatør. Hos AG Electric A/S har vi afdelinger i Aabenraa, Vojens, Sønderborg og Christiansfeld.

Der findes uendeligt mange belysningsløsninger med LED lys. Hvad enten det drejer sig om LED spots, downlights, bånd eller skinner indendørs eller ude, eller hvis du ønsker lysstyring og sensorlys, så kan vores autoriserede rådgivere og el-installatører hjælpe dig. Vi sikrer, at du får en belysningsløsning, der matcher dine ønsker til design, funktioner og økonomi.

Vi servicerer både private og virksomheder med moderne og intelligente LED-løsninger. Vi har en bred kundekreds og har afdelinger i Aabenraa, Vojens, Sønderborg og Christiansfeld. Vi kører i hele Sønderjylland – vi er din lokale el-installatør. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk  og vi kontakter dig snarest!

LED belysning – spørg os – vi kan spare dig for meget!

Med professionel rådgivning fra din el-installatør, om valg af belysning, kan du spare dig selv for meget besvær. I dag findes der et massivt udvalg af belysningsløsninger med LED, og der kommer flere til dagligt. Som din lokale elektriker i Aabenraa, Christiansfeld, Vojens og Sønderborg, holder vores viden og kompetencer up-to-date gennem leverandørsamarbejde og videreuddannelse. Du får altid den mest tidssvarende løsning hos AG Electric A/S. Kontakt os på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk 

De fleste af vores kunder er især ude efter intelligent belysning, hvor lyskilderne installeres i sammenhæng med eksempelvis:

 • Bevægelsessensorer (lyssensorer) – lyset registrerer bevægelse
 • Dagslyssensorer /følere –   lyset justeres efter dagslyset
 • Trådløse stikkontakter og afbrydere
 • Lysdæmpere og lysstyring
 • IHC og Smarthouse

 

Der findes mange intelligente lysstyringssystemer, og vores rådgiver kan sammensætte en løsning, der lige netop matcher dine behov. Når I sammen har fundet den rigtige løsning, får du et uforpligtende tilbud på installationen.

Herunder ser vi nærmere på LED belysning til henholdsvist erhverv og private.

 

Erhvervsbelysning – LED spots, downlights, paneler mv.

Hos AG Electric i Aabenraa, Christiansfeld, Vojens og Sønderborg tilbyder professionel rådgivning og udskiftning af belysning for alle typer af virksomheder.

Vores El-installatører har bl.a. stor erfaring med installation af LED spots, rør, paneler, bånd, skinner og downlights i:

 • Industrivirksomheder
 • Kontorfælleskaber
 • Landbrug
 • Butikker og supermarkeder
 • Restauranter, barer og cafeer
 • Boligforeninger
 • Offentlige virksomheder
 • Lagerhaller og sportshaller

 

Vi har både erfaring, kompetencer og bemanding til at håndtere alt fra de små belysningsopgaver til de helt store projekter med totalinstallation i nybyggeri og renoveringsentrepriser.

Kontakt os på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk 

 

LED spots og downlights er populære i boligens køkken, bad, stue, entré mm.

Vi har taget trenden med LED indbygningsspots og downlights til os i Danmark – bl.a. fordi det er en af de mest stilrene og elegante former for lysarmaturer, der findes til integrering i lofter og vægge. Dertil kommer den store besparelse på elregningen, som du får ved at udskifte fra standard lyskilder til LED lys.

Vi kan bl.a. stå for rådgivning og autoriseret installation af LED i køkken, badeværelse, spisestue, dagligstue, gang, trappeopgang, soveværelse – ja, der er stort set ikke det sted, hvor vi ikke kan installere LED spots – også med lysstyring, sensorlys, dagslysfølere og trådløse kontakter. Du kan også overveje Smarthouse eller IHC – hvor alt lys og andre el-installationer kan betjenes fra en app til mobiltelefonen og computeren.

Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på en løsning til boligen eller sommerhuset. Vi har afdelinger i Aabenraa, Christiansfeld, Vojens og Sønderborg og kører i hele Sønderborg. Vi står også klar til at svare på dine spørgsmål, og vores veluddannede rådgivere kommer gerne med ideer til løsninger, hvis du ikke selv kan overskue alle mulighederne.

Ring blot på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk  og du hører snarest fra os!

 

Udendørsbelysning med LED – mulighederne er mange

Det kan være svært at vælge lyskilder til udendørsinstallation, for hvordan bliver de koblet til strøm, er materialet vejrbestandigt og af god kvalitet og sidst men ikke mindst, hvilke typer af armatur fungerer bedst? Allesammen gode spørgsmål, som vi kan hjælpe dig med.

Vi som erfaren elektriker oplever, at mange gerne vil have sensorlys installeret udenfor, så lyset tændes, når sensoren registrerer bevægelse, og det er noget vi let og hurtigt kan installere for dig. Men vi kan også installere de mere avancerede udendørsløsninger, som LED-skinner under hvert trin på trappen og under gelænderet, eller måske indbygningsspots monteret i muren? Vi hjælper med det hele – og har konkurrencedygtige priser på både installation og materialer.

 

Specialløsninger og intelligent belysning

Er du på jagt efter en specialtilpasset og unik belysningsløsning, så kan vi også være behjælpelige. Vi har bl.a. erfaring med opsætning og installation af LED-bånd i forskellige mønstre i opgange, på vægge, i gulvet og i lofter. Både inde og ude. Vi samarbejder med markedets mest innovative og designfokuserede LED-producenter; herunder SG armaturen og KLUS design, så vi kan tilbyde dig en skræddersyet løsning med lyskilder i mange former og farver.

 

Lysarmaturer til lofter fra DAMPA – autoriseret forhandler og installatør

Som en del af TS-gruppen er vi udvalgt som forhandler og autoriseret montør af de specialdesignede LED lyspaneler til lofter fra DAMPA. Det drejer sig om udskiftning af belysning i DAMPAs metallofter i CLIP IN-serien. De særlige armaturer er udviklet, så en almindelig loftkassette kan udskiftes med et integreret LED-panel. Det betyder bl.a. minimal vedligeholdelse og meget hurtig installation.

 

Kontakt din autoriseret el-installatør og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du rådgivning, så du får en optimal belysningsløsning, eller har du allerede en løsning i tankerne, og mangler du bare en autoriseret installatør eller elektriker – så kontakt os. Det er helt uforpligtende at få et tilbud.

AG Electric A/S overholder alle gældende lovkrav og reglementer, og vi går højt op i at levere den bedste service.

Vi har 4 afdelinger i Aabenraa, Christiansfeld, Vojens og Sønderborg og kører som din autoriseret el-installatør i hele Sønderjylland.

Kontakt os på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk 

Sæt strøm i kontakten

Privatlivs- og cookiepolitik

2 + 15 =