Luft vand varmepumper fra Mitsubishi

Hvorfor skal du vælge en luft vand varmepumpe fra Mitsubishi?

En luft til vand varmepumpe fra Mitsubishi er egnet til både nedkøling og opvarmning af hjem og brugsvandet dertil. Samtidig får du en høj effektivitet og mulighed for at indhente nogle gode besparelser. Specielt hvis du og din familie står og skal eksempelvis bygge nyt eller renovere.

Hvis dit hjem i dag opvarmes ved hjælp af olie/gas- og pillefyr eller fjernvarme, så kan en luft til vand varmepumpe fra Mitsubishi være en fornuftig løsning. Den kan kobles direkte til det eksisterende gulvvarme, brugsvandet eller de vandbårne radiatorer i huset.

Skal du have en Mitsubishi luft vand varmepumpe – kontakt os på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk 

mitsubishi-varmepumpe

Med en Mitsubishi luft til vand varmepumpe får du også et design, der er moderne og i et højt kvalitetsniveau. Systemet har en lang levetid, men er også driftsikkert, så det ikke brænder ud efter en årrække. Ud over dette, så er det også økonomisk driftsikkert, da de kan være med til at sænke energiomkostningerne i dit hjem et godt stykke i fremtiden.

Med Mitsubishi får du i designet også en kompakt og enkel løsning – både hvad angår ude- og indedelen.

Kontakt os på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk , så finder vi en løsning som passer præcis til og for dig.

Læs mere omkring Luft til Vand varmepumper 

Økonomisk opvarmning

mitsubishi varmepumpe

Nem og enkel styring via app 

Varmepumpe med app

Klimavenlig og energieffektiv

varmepumpe mitubishi
luft vand varmepumpe

Lang levealder på systemet

Fordele ved en varmepumpe fra Mitsubishi

Med en luft til vand varmepumpe fra Mitsubishi er der en række fordele, som automatisk følger med.

Systemet er støjsvag, men stadig med god effektivitet og helt uden at belaste miljøet yderligere, set ift. andre varmekilder. Derudover kan det holde til at være i drift året rundt, også selvom at der er tale om frostgrader eller hedebølger udenfor. Under begge omstændigheder vil varmepumpen, kunne levere både varmt vand og varme til dit hjem.

Mitsubishi har udviklet på nogle områder, som gør det fordelagtigt for dig som forbruger. At bruge systemet uden besvær, bl.a. ved at gøre det muligt at styre systemet for luft til vand varmepumpen trådløst, så du enten med en fjernbetjening kan styre temperaturen i hjemmet eller gennem en app på din smartphone eller computer.

Kontakt os på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk  for at høre mere om fordelene.

 

En luft til vand varmepumpe er en investering

En luft til vand varmepumpe fra Mitsubishi koster fra omtrent 100.000 kr. inkl. moms, dette inkluderer dog også levering og montering, men den vil dog typisk have tjent sig selv ind på omkring 5-10 år. Det er desuden en del lettere end at etablere et jordvarmeanlæg, hvor man oftest er nødt til at lægge jordslanger med kølemiddel under jorden i haven.

Kontakt os på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk 

Sæt strøm i kontakten

Privatlivs- og cookiepolitik

7 + 6 =