Videoovervågning

Videoovervågning – professionelle løsninger

Alarmsystemer skaber sikkerhed og tryghed – specielt når du ved, at alt virker efter hensigten.

 

AG Electrics certificerede og professionelle installatører og alarmteknikere tilbyder dig både rådgivning og autoriseret installation. Vi kan hjælpe dig med alle typer af alarmsystemer, adgangskontrol og tyverialarmer. Vi har stor erfaring med montage og opsætning i private boliger, såvel som i virksomheder af enhver art og størrelse.

 

Hos AG Electric A/S er vi altid klar til at svare på alle dine spørgsmål om alarmsystemer. Rådgivning og tilbud koster dig ikke noget! Kontakt os i dag på ☎73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk

 

Vi har afdelinger i Aabenraa, Vojens, Sønderborg og Christiansfeld i Sønderjylland – og servicerer en kundekreds, der bl.a. inkluderer Haderslev, Kolding, Vojens og Sønderborg.

 

Alarmsystemer kan indeholde hele pakken: tyverialarm, brandalarm, adgangskontrol og videoovervågning

Men du kan selvfølgelig også få de forskellige alarmtyper individuelt. AG Electric A/S er certificeret til opsætning og installation af:

  • Automatisk Indbruds- og Alarmanlæg (forkortet AIA)
  • Automatisk Brandalarmeringsanlæg (ABA)
  • Adgangskontrol (ADK)
  • Videoovervågning (TVO)

Vi kan desuden tilbyde autoriseret installation af alt fra overfaldsalarmer til røgkanoner (tågekanoner) og porttelefoner. Læs mere om de forskellige alarmtyper nedenfor.

 

Professionel rådgivning giver ekstra tryghed

Et alarmsystem i dag kan have alverdens funktioner, og kan findes i et hav af prislejer og dermed varierende kvaliteter. Vores rådgiver kan, ud fra oplysninger om dine behov, funktionsønsker og med udgangspunkt i bygningens størrelse og ruminddeling, let og hurtigt vurdere, hvilket alarmsystem der egner sig bedst. Herefter får du et uforpligtende tilbud med autoriseret montage.

 

Priser på alarmanlæg

Prisen på et alarmanlæg varierer meget. Prisen vil bl.a. være afhængig af selve alarmanlægget (producent, model mv.), installationsmulighederne og dine funktionsønsker. AG Electric har en stor medarbejderstab og mange faste kunder, og derfor har vi gode aftaler med de største alarmproducenter på markedet. Det er en fordel for dig, da vi derved har yderst fair priser på både alarmer og installationen. Og det koster dig ikke noget at indhente et tilbud.

 

ISO-9001-certificeret alarminstallatør

AG Electric i Aabenraa og Christiansfeld er ISO-90001-certificerede og godkendte til at installere flere typer af alarmsystemer og indbrudsalarmer via Forsikring & Pension. For dig som kunde er det en ekstra garanti for, at alt installeres og tilsluttes korrekt af kompetente og veluddannede fagfolk.

 

AIA – Automatisk Indbruds- og Alarmanlæg

Et automatisk indbrudsalarmanlæg (forkortet AIA) er en tyverialarm, der registrerer forsøg på indbrud med det samme. Når et AIA-alarmanlæg registrerer noget alarmerende, sendes et signal til en vagtcentral (eller en vagt får et telefonopkald), som herefter tager behørig aktion.

Denne alarmtype er både velegnet til private hjem og til virksomheder, bl.a. fordi vi kan koble flere alarmer sammen, og du kan selvfølgelig udvide med ekstra alarmsystemer (ADK, ABDL og TVO). Vi også hjælpe med udvidelse af eksisterende alarmer. Ønsker du et uforpligtende tilbud på installation af et AIA alarmanlæg eller udvidelse af et eksisterende, så kontakt AG Electric A/S.

 

Videoovervågning – TVO

Videoovervågning er en af de bedste præventive midler mod indbrud og kriminalitet der findes. Derfor er det noget, som vi har stor erfaring med at installere. Vi kan stå for opsætning og installation af alt fra et enkelt videokamera (eller video-dome) til en større løsning, hvor der er behov for adskillige overvågningsenheder, der er koblet til et centralt system.

 

Vores sikringsrådgiver tager gerne en uforpligtende snak med dig, så vi får afdækket dine behov og dine ønsker til funktioner. Samtidig ser vi på de forskellige monteringsmuligheder i den pågældende bygning. Herefter får du et tilbud på en skræddersyet løsning med videoovervågning.

 

Her er nogle af de parametre, som du kan overveje i forhold til funktionsspecifikationer:

  • Ønsker du at følge optagelserne online og live? (eks. fra en app til mobiltelefonen eller fra din PC)
  • Hvor mange m2 skal videokameraet dække?
  • Skal der filmes om natten / i mørke omgivelser?
  • Skal det være vejrbestandigt – skal det monteres indendørs eller udendørs?
  • Ønsker du et IP-signal eller et analogt signal?
  • Går du op i billedkvaliteten? (standard eller HD?)

 

Generelt er der mange forhold, der skal tages til overvejelse, inden du investerer i et overvågningsanlæg, og derfor kan du bare spørge os til råds. Vores rådgivere er helt up to date med alle forskellige og nye løsninger og muligheder. Har du ønsker om specialløsninger med eksempelvis ansigtsgenkendelse eller heat mapping, så kan vi også hjælpe med dette.

 

ADK – Adgangskontrol

Med et system til adgangskontrol får du kontrol med, hvem der har adgang og hvornår. Med installation og opsætning af et professionelt adgangskontrol-anlæg bliver al adgang til virksomheden automatiseret og elektronisk. Derudover slipper du for problemer med medarbejdere, der mister adgangskort eller nøgler, og du kan hurtigt sørge for, at tidligere medarbejdere ikke længere har adgang.

 

Vores rådgivere sikrer, at du får det helt rigtige ADK-anlæg. Vores installatører har mange års erfaring med opsætning og konfiguration af systemerne, så det er hurtigt oppe at køre. Derudover sørger vi for at du og dine medarbejdere, ved præcist hvordan systemet virker, så det hurtigt og problemfrit integreres i dagligdagen.

 

Få et uforpligtende tilbud på et alarmsystem eller en anden sikringsløsning – kontakt os i dag

Hvad enten du søger et alarmsystem til huset, en automatisk brandalarm til butikken eller en overvågningsløsning til virksomheden, så står vores sikringsrådgivere og autoriserede alarmteknikere og installatører klar til at hjælpe. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en løsning, der passer optimalt til dine behov, og som samtidig matcher dine funktionsønsker og økonomi.

Kontakt os i dag på ☎ 73 62 38 00 eller skriv til os på info@ag-electric.dk og vi kontakter dig snarest!

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

10 + 10 =

Christiansfeld
Lindegade 35 D
6070 Christiansfeld
CVR: 8984 7710
Tlf.: 74 56 13 40
 
Aabenraa
Kathale 18
6200 Aabenraa
CVR: 8984 7710
Tlf.: 73 62 38 00
Vojens
Østergade 17
6500 Vojens

CVR: 8984 7710
Tlf.: 74 54 17 11
 
Sønderborg
Ellegårdvej 25L
6400 Sønderborg
CVR: 8984 7710
Tlf.: 74 56 13 40