Alarm til dit feriehus 🏖️

I gennemsnit står feriehuse tomme i 289 dage* om året

Vi forhandler bl.a.

Abus
Jablotron
Prosec
Crow

Din lokale ekspert 👨‍🔧

Vi er din lokale elektriker og el-installatør firma med ekspertise inden for alarmer og sikkerhed i Aabenraa, Christiansfeld, Sønderborg og Vojens. Når du vælger os som din partner til at øge trygheden i din feriebolig eller sommerhus sørger vi for at du får kompetent rådgivning af veluddannede installatører, som tager dine behov i betragtning.

Ud fra netop dit sommerhus og dit budget, finder vi frem til den bedste løsning til dig, din familie og dine værdier. Få fat i os på 📞 73 62 38 00 eller ✉️ info@ag-electric.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig med at værne om dine værdier.

Gratis rådgivning

Gratis samtale

Vi tager gerne et uforpligtende møde med dig og giver et tilbud som du enten kan takke ja til eller bruge til at indhente andre tilbud.

Fra A - Z

Fra A til Z

Vi gennemgår hele din feriebolig, både inde og ude. Vi foretager 360 graders gennemgang, så vi ikke overser et svagt punkt.

Din lokale elektriker
Videoovervågning

Videoovervågning 📼

Hvis du har videoovervågning i dit feriehus, så har du mulighed for at se, optage og overvåge både omgivelserne på din grund, men også hvad der sker indenfor i boligen. Nu om dage kan man med få klik få øjeblikkelig billede direkte på din computer, smartphone eller tablet af situationen, så du kan få vished i momentet, hvis der skulle ske eller er sket noget. Videoovervågning er ikke nødvendigvis forebyggende mod indbrud, men det kan give dig øget sikkerhed og tryghed. For fuld effekt mod indbrud bør det kombineres med andre forebyggende tiltag.

Nogle videokameraer til overvågning kan sågar automatisk reagere ved detektion af bevægelse og vil i disse tilfælde sende dig en notifikation gennem SMS, mail eller gennem app. Det er muligt at tilkoble en vagtcentral til systemet. Vi rådfører dig i alle aspekter og du kan høre meget mere på 📞 73 62 38 00 eller ✉️ info@ag-electric.dk.

Videoovervågning kamera

Hvis uheldet er ude..

Videoovervågning kan ikke forhindre indbrud, men kan være afgørende i opklaringen, hvis det skulle ske.

Ekspert i overvågning

..I see you

En af fordelene ved at vælge overvågning gennem os er, at vi kender til de mest gængse smuthuller og blinde vinkler.

Skalsikring 🛡️

Skalsikring er magnetiske sensorer, som sikrer dit feriehus’ døre, vinduer og andre åbninger, og bevægelsessensorer som registrerer bevægelser indendørs i udsatte arealer, hvor en indbrudstyv kunne finde på at bryde ind.

I almindelige boliger har man som regel skalsikring slået til om natten uden bevægelsessensorer, så man stadig kan færdes, hvis man f.eks. skal ud på badeværelset, men således at døre og vinduer stadig er slået til og du trygt kan sove videre.

I rum man ikke bruger om natten kan man således stadig have bevægelsessensorer slået til. Dette kan man justere og konfigurere som man ønsker gennem app ved at slå delelementer helt eller delvis fra eller ved at opsætte forskellige scenarier til forskellige situationer.

Vi anbefaler at det hele er slået til, mens man ikke befinder sig i feriehuset. Tag fat i os på 📞 73 62 38 00 eller ✉️ info@ag-electric.dk og få skalsikring til dit sommerhus eller anden feriebolig.

Skalsikring året rundt

24/7, 365

Skalsikring sikrer dit feriehus alle tidspunkter i døgnet, hele året rundt, hvis du ønsker det.

Skalsikring med fuld kontrol

Fuld kontrol

Du kan tilpasse og styre alle områder i dit feriehus, hvilke rum og områder er alarm slået til eller fra.

Skalsikring
Brandsikring

Brand- og vandsikring 🔥💧

I tilfælde af brand og vandskade kan en alarm hjælpe dig med at undgå store økonomiske konsekvenser, hvis uheldet er ude. I tilfældet med røgalarmer, kan det redde liv ved at vække dig og din familie, skulle der ske røgudvikling – det kan give jer dyrebar tid, så I kan nå at flygte inden branden udvikler sig.

Du bliver hurtigere opmærksom på hvad der foregår og kan derved hurtigere få fat i brandvæsnet, som kan få slukket branden og måske nå at begrænse skaderne.

Med vandsikring installeres detektorer som opdager vandlækager, det kan være sig lækager i eksempelvis vaskemaskine, opvaskemaskine, rør under håndvaske eller at vandhanen drypper mm.

Gennem app får du besked med det samme ulykkens ker, det vil sige at hvis systemet detekterer en lækage, så har du mulighed for hurtigt at reagere. Det er muligt at udvide systemet med f.eks. vandlåse, så du kan få historik over forbrug, se status på vandalarmer og du med øjeblikkelig virkning på afstand kan lukke for vandet i dit feriehus inden en dråbe fører til oversvømmelse.

Få brand- og eller vandsikring ved at kontakte os på 📞 73 62 38 00 eller ✉️ info@ag-electric.dk eller udfylde vores kontaktformular her nederst på siden.

Vandsikring

Kom så, hurtigere

Alarmerne giver dig besked med det samme i tilfælde af røgudvikling, brand og oversvømmelse får du mulighed for at reagere meget hurtigere.

Røgalarm

Værn om livet

En røgalarm vækker dig og din familie med en høj tonelyd og kan afværge potentielle fatale konsekvenser.

Altid ved hånden 🤚

Mange af os har i dag vores smart-devices forholdsvis, hvis ikke, mere eller mindre lige ved hånden på alle tidspunkter af døgnet. Derfor er det også oplagt og smart at vi ikke bare kan få beskeder om ændringer i alarmen, men også kan styre, overvåge, skabe overblik og ændre indstillinger gennem selvsamme devices.

Du kan styre alle elementer af dit alarmlandskab, dvs. alle ovennævnte og beskrevet alarmenheder, hvor som helst i verden, på ethvert givent tidspunkt. Det er nemt, enkelt og ikke mindst smart.

Styr alarm til sommerhus gennem app

Sæt strøm i kontakten

Privatlivs- og cookiepolitik

4 + 9 =