AG Electric - Elektriker i Åbenrå

Om AG Electric | Elektriker i Aabenraa, Christiansfeld, Sønderborg og Vojens

Elektriker Aabenraa, Christiansfeld, Vojens og Sønderborg

AG Electric A/S er en professionel elektriker, der leverer kvalitetsløsninger inden for arbejdsområderne el-installation og sikring til Aabenraa, Christiansfeld, Vojens og Sønderborg

AG Electrics er autoriseret el-installatør med kernekompetence i el-installation. Vores ydelser spænder bredt fra intelligente bygningsinstallationer, køl/ventilation, landbrug, industri, energioptimering, sikringsløsninger og service til tværfaglige kompetencer.

Vores professionelle elektrikere kører udfra Aabenraa, Christiansfeld, Vojens og Sønderborg til hele Sønderjylland. 

Vi sikrer dig højt specialiserede medarbejdere og den rette mandskabsstyrke til enhver opgave – stor som lille.

Kompetenceudvikling, viden og erfaring er grundstenene i vores virksomhed. Vi dygtiggør os løbende via kurser, efteruddannelse, partnerskaber og ansættelser. Som organisation sikrer vi, at vi har den nødvendige bredde og specialviden.

En flad organisationsstruktur sikrer, at vi kan træffe beslutninger og igangsætte aktiviteter, der bedst imødekommer dine individuelle behov. Vi hjælper dig hele vejen fra rådgivning og projektering til projektledelse og energivejledning.

Med viden, effektive processer og lokal ledelse er AG Electric en sikker partner i en branche og en omverden, der befinder sig i konstant forandring.

Vores mål er nu og i fremtiden at være en attraktiv, kompetent og fleksibel samarbejdspartner indenfor vores kerneområder. Vi lægger stor vægt på at overholde indgåede aftaler, både hvad angår specifikation, kvalitet og ikke mindst tid og pris.

Om ag-electric
Elektriker sønderborg

AG Sikring, som er en udløber af AG Electric, leverer bla. tyveri- og videosikring, brandsikring­sanlæg, mekanisk sikring og kommunikationsløsninger.

AG Electric A/S i Sønderborg, Vojens, Christiansfeld og Aabenraa er medlem af TS-gruppen, som er en landsdækkende kæde af Danmarks stærkeste el- og energi-installatører, der er opdaterede med den sidste nye teknologi og med et højt vidensniveau.

Kontakt din lokale elektriker i Sønderborg, Vojens, Christiansfeld og Aabenraa på info@ag-electric.dk eller Tlf.: 74 56 13 40

Sæt strøm i kontakten

Privatlivs- og cookiepolitik

13 + 7 =