Luft til luft varmepumper

Aabenraa, Christiansfeld, Sønderborg og Vojens

Spar penge og opvarm med grøn energi!

Gør som rigtig mange andre danskere – invester i en luft til luft varmepumpe!

Luft til luft varmepumper er den mest solgte varmepumpeløsning i Danmark. Det er blandt andet fordi en luft til luft varmepumpe er særdeles velegnet til helårshuse, sommerhuse, mindre kontorlandskaber, udestuer og garager. Det kan være at du på nuværende tidspunkt har olie- eller gasfyr og påtænker at udskifte til en billigere og grønnere varmekilde. Så er en luft til luft varmepumpe en rigtig god løsning.

Når luft til luft varmepumper er populære skyldes det også prisen, for det kræver ikke den store investering at anskaffe sig en luft til luft varmepumpe. Varmepumpen kan også bruges som supplement til en eksisterende varmekilde.

Lad AG Electric hjælpe dig med:

✅ Professionel rådgivning og hjælp til valg af luft til luft varmepumpe
✅ Levering, montering og installering af varmepumpen
✅ Lovpligtigt serviceeftersyn
✅ At søge energitilskud

Få et tilbud

Køb en serviceaftale til din luft til luft varmepumpe

Når du har fået monteret en luft til luft varmepumpe, er det en god idé at tilkøbe et årligt serviceeftersyn. Med en serviceaftale fra AG Electric betyder det, at din varmepumpe kører effektivt, optimalt og yder det, den skal.

Et serviceeftersyn på din varmepumpe dækker:

✅ Tæthedstest af system ved aktuelt driftstryk
✅ Måling af tryk og temperatur
✅ Rens af indedel med antibakteriel væske
✅ Rensning af filtre
✅ Kontrol af korrosion på komponenter
✅ Kontrol af kølemiddelfyldning
✅ Kontrol og rens af udedelen
✅ Kontrol og funktionsafprøvning af anlæg

Bedre indeklima

En af de store fordele ved at installere en luft til luft varmepumpe er, at det avancerede luftrensningssystem giver dit hjem hurtig opvarmning i koldt vejr og samtidig virker som et effektivt aircondition-system om sommeren. Du får derfor et behageligt indeklima året rundt. Ved at installere en luft til luft varmepumpe med luftrensnings- og filtreringssystemer forbedrer du indeklimaet og nedsætter risikoen for allergi og astma. En luft til luft varmepumpe renser luften og filtrerer den, inden luften sendes ind i boligen. En anden fordel er, at du er med til at reducere CO₂-udslippet i Danmark.

Luft til luft varmepumper fra førende mærker

AG Electric sælger luft til luft varmepumper af anerkendt og høj kvalitet fra Panasonic, Daikin, Fujitsu og Haier. Alle mærker er førende indenfor innovative løsninger, holdbarhed og flot design – vi har helt sikkert en der passer til dit behov.

Luft-luft varmepumper | Aabenraa, Christiansfeld, Sønderborg og Vojens

Hvor monterer vi din luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe består af en udedel og en indedel. Vi installerer udedelen mindst 15 cm over jordens niveau og omkring 10 cm fra ydermur. Varmepumpen skal stå frit, så der ikke er noget, der spærrer for strømmen af luften, der pumpes ind i bygningen.

Indedelen installeres oftest i det største rum (med udedelen lige på den anden side af væggen/muren), fordi luften bedre kan cirkulere videre ud i de tilstødende rum. For privates hjem vedkommende betyder det som regel, at monteringen bliver i stuen. Indedelen monteres over udedelens niveau.

Vil du vide mere om luft til luft varmepumpers tekniske specifikationer eller deres støjniveau? Kontakt AG Electric på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk  – vi er eksperter i installation af luft til varmepumper i Aabenraa, Christiansfeld, Sønderborg og Vojens.

Sæt strøm i kontakten

Privatlivs- og cookiepolitik

9 + 8 =