Luft til luft varmepumper

Vil du spare penge på varmeregningen og opvarme med grøn energi?

Gør som rigtig mange andre danskere – invester i en luft til luft varmepumpe!

Luft til luft varmepumper er den mest solgte varmepumpeløsning i Danmark og det er bla. fordi at en luft til luft varmepumpe er særdeles velegnet til helårshuse, sommerhuse, mindre kontorlandskaber og udestuer/garager.

Vil du vide, om en luft til luft varmepumpe kan varme dit hus op og er en fornuftig investering? Kontakt AG Electric på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk – vi er eksperter i installation af varmepumper. Vi leverer og monterer varmepumper i Christiansfeld, Vojens, Sønderborg og Aabenraa.

Når luft til luft varmepumper er populære skyldes det også prisen, for det kræver ikke den store investering at anskaffe sig en luft til luft varmepumpe. Varmepumpen kan også bruges som supplement til en eksisterende varmekilde.

Tilbud på Panasonic luft til luft varmepumpe

Panasonic NZ35 af AG Electric i Sønderjylland

Panasonic varmepumper er
designet til komfort i hverdagen.

Panasonic varmepumper er kraftfulde, højeffektive og pålidelige hele året rundt. AG Electric anbefaler luft til luft varmepumpen Panasonic NZ35, som er velegnet til installation i sommerhuse og private hjem.

 

Om Panasonic NZ35
 • 2 års garanti – kan udvides til +3 års garanti*
 • WLAN (WiFi) og stemmeassistent
 • Panasonic Comfort Cloud
 • Enkelt og elegant design
 • R32-kølemiddel – bedre for miljøet
 • Effektiv ved udendørstemperatur ned til -35°C

 

Hos AG Electric kan vi foruden 2 års standardgaranti tilbyde +3 års udvidet garanti, hvis det det obligatoriske serviceeftersyn udføres mindst en gang om året.

Serviceaftale på luft til luft varmepumper

sommerhus Aabenraa

Årligt serviceeftersyn

Når du har fået monteret en luft til luft varmepumpe, er det en god ide at tilkøbe et serviceeftersyn (ved varmepumper med over 1 kg kølemiddel fyldning er den årlige serviceaftale lovpligtig).

En serviceaftale med AG Electric betyder, at din varmepumpe kører effektivt og optimalt og yder det, den skal.

 

Hos AG Electric kan vi tilbyde dig et fordelagtigt serviceeftersyn på din varmepumpe, som dækker:
 • Tæthedstest af system ved aktuelt driftstryk
 • Måling af tryk og temperatur
 • Rens af indedel med antibakteriel væske
 • Rensning af filtre
 • Kontrol af korrosion på komponenter
 • Kontrol af kølemiddelfyldning
 • Kontrol og rens af udedelen
 • Kontrol og funktionsafprøvning af anlæg

 

Få et bedre indeklima

En af de store fordele ved at installere en luft til luft varmepumpe er, at det avancerede luftrensningssystem giver dit hjem hurtig opvarmning i koldt vejr og samtidig virker som et effektivt aircondition-system om sommeren. Du får derfor et behageligt indeklima året rundt. Ved at installere en luft til luft varmepumpe med luftrensnings- og filtreringssystemer forbedrer du indeklimaet og nedsætter risikoen for allergi og astma. En luft til luft varmepumpe renser luften og filtrerer den, inden luften sendes ind i boligen.

En anden fordel er, at du er med til at reducere CO₂-udslippet i Danmark.

 

Hvilken luft til luft varmepumpe skal du vælge?

AG Electric sælger luft til luft varmepumper af anerkendt og høj kvalitet fra Panasonic, Daikin, Mitsubishi og Toshiba. Alle mærker er førende indenfor innovative løsninger, holdbarhed og flot design.

Det kan være svært at vælge, hvilken luft til luft varmepumpe der passer bedst til dine behov og ønsker. Det er vigtigt at undersøge energieffektiviteten og den såkaldte SCOP-værdi som varierer fra varmepumpe til varmepumpe.

 
Hos AG Electric hjælper vi dig med:
 • Rådgivning ved valg af luft til luft varmepumpe, der passer til dit behov
 • Levering, montering og installering af varmepumpen
 • Lovpligtigt serviceeftersyn
 • At søge energitilskud

Vil du gerne høre mere om vores udvalg af luft til luft varmepumper? Kontakt AG Electric på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk  – vi er eksperter i installation af varmepumper.

Hvordan virker en luft til luft varmepumpe?

Luft til luft varmepumper fungerer ved, at den tager varme fra f.eks. udeluft og blæser den direkte ind som varm luft. Luft til luft varmepumper leverer energien 3 til 5 gange igen.

Hvor meget støjer en luft til luft varmepumpe?

Vore kunder spørger ofte til støjniveauet for luft til luft varmepumper. Det afhænger af valget af varmepumpe-model. Det generelle svar er, at en varmepumpe støjer mindre end en opvaskemaskine.

Vil du vide mere om støjniveauet for en luft til luft varmepumpe? Kontakt AG Electric på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk  – vi er eksperter i installation af varmepumper.

 

Hvor monterer man en luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe består af en udedel og en indedel. Vi installerer udedelen mindst 15 cm over jordens niveau og omkring 10 cm fra ydermur. Varmepumpen skal stå frit, så der ikke er noget, der spærrer for strømmen af luften, der pumpes ind i bygningen.

Indedelen installeres oftest i det største rum (med udedelen lige på den anden side af væggen/muren), fordi luften bedre kan cirkulere videre ud i de tilstødende rum. For privates hjem vedkommende betyder det som regel, at monteringen bliver i stuen. Indedelen monteres over udedelens niveau.

Vil du vide mere om luft til luft varmepumpers tekniske specifikationer? Kontakt AG Electric på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk  – vi er eksperter i installation af varmepumper.

Kontakt din lokale elektriker

Privatlivs- og cookiepolitik

15 + 13 =

Christiansfeld
Lindegade 35 D
6070 Christiansfeld
CVR: 8984 7710
Tlf.: 74 56 13 40
 
Aabenraa
Kathale 18
6200 Aabenraa
CVR: 8984 7710
Tlf.: 73 62 38 00
Vojens
Østergade 17
6500 Vojens

CVR: 8984 7710
Tlf.: 74 54 17 11
 
Sønderborg
Ellegårdvej 25L
6400 Sønderborg
CVR: 8984 7710
Tlf.: 74 56 13 40