Automation til privat og erhverv

Hos AG Electric i Sønderjylland arbejder vi meget med automation og intelligent styring både til private, erhverv og industrien i Sønderborg, Aabenraa, Vojens og Christiansfeld.

Intelligent styring giver dig mulighed for at samle alle de tekniske installationer i et styresystem. De fleste virksomheder og produktionsvirksomheder har for længst fået øjnene op for hvad intelligent styring kan.

Automation er i princippet styring, regulering og overvågning af en bygnings mange tekniske installationer. Med automation kan du hurtigt få et overblik over din bygnings el-, vand- og energiforbrug ved både opvarmning og nedkøling. Det giver også muligheden for at spare på energien og et sundere og mere behageligt indeklima.

Vi servicerer kunder i hele Sønderjylland fra vores kontorer i Sønderborg, Aabenraa, Vojens og Christiansfeld. Kontakt os i dag på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk  og vi kontakter dig snarest!

 

Automation Aabenraa Christiansfeld Sønderborg Vojens

3 grunde til at installere automation

Der er tre væsentlige årsager til at styring og el-automation er populært for både private og virksomheder:

  • Øget komfort
  • Effektivisering
  • Energioptimering
  • Nemt
  • Økonomisk

Med et intelligent styringssystem vil du opleve, at synergien mellem dine installationer udnyttes, hvad end det er i din bolig eller i din virksomhed. Det sparer dig energi, samtidig med at du får et bedre overblik over dit energiforbrug. Skal vi komme og kigge på dine nuværende automationsløsninger? Vi kører fra Aabenraa Christiansfeld Sønderborg Vojens til det meste af Sønderjylland og laver automation hos private og erhverv.

Kontakt os i dag på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk  og vi kontakter dig snarest!

Der er mange penge at spare ved at gøre ens hjem intelligent styret. Man ser også at flere hjem gøre brug af intelligent styring. Dels fordi det både er nemt og kan betale sig økonomisk.

I Danmark kan vi endnu ikke sammensætte de forskellige løsninger man har i hjemmet. Men det kan på sigt være at både robotstøvsugeren, varmepumpen, lyset og sikkerhedssystemerne snakker sammen – så man kun skal overvåge og regulere et sted.

Hos AG Electric vil hjælpe jer med at få de enkelte systemer bundet op på jeres devices og installeret så de kan køre mere eller mindre uden regulering. Hør om mulighederne også hvis du står og skal bygge nyt så kan huset blive mere værd ved at tænke intelligente løsninger ind fra starten.

Kontakt os i dag på ☎ 73 62 38 00 eller skriv til os på info@ag-electric.dk og vi kontakter dig snarest!

Smart Home Sønderborg, Aabenraa, Vojens og Christiansfeld

Ét samlet styringssystem til alle installationer

Det smarte ved intelligent styring også kaldet Smart Homer er, at du får ét samlet system, der giver dig mulighed for at kontrollere alle dine systemer på for eksempel lys, varme og ventilation, fra ét sted. Alle din installationer vil automatisk snakke sammen.

Der kan for eksempel være tale om et intelligent styringssystem, der automatisk kan reducere dit strømforbrug, tænde og slukke lys, styre dit alarmsystem og regulere varmen. Det er ikke alene smart – men også energibesparende.

Kontakt os på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk vi leverer og monterer smart home i  Sønderborg, Aabenraa, Vojens og Christiansfeld.

 

Få den rigtige el-styringsløsning

Der findes mange forskellige løsninger til automatisk el-styring. Nogle er velegnede til ældre installationer – andre til nyere installationer. Uanset om du har brug for el-styring i en ny eller ældre bygning eller bolig, så kan vi hjælpe dig med at finde den løsning, der bedst betaler sig for dig eller din virksomhed.

En automatisk el-styringsløsning kan bl.a. være :

  • Markiser og solafskærmning der styres automatisk efter sollyset
  • Automatisk varme- og ventilationsregulering
  • Styring af lysforhold og belysning
  • Sikkerhed og alarmsystemer

Kontakt os på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk vi leverer og monterer intelligent styrring  i Sønderborg, Aabenraa, Vojens og Christiansfeld.

 

Sæt strøm i kontakten

Privatlivs- og cookiepolitik

9 + 15 =