Brandsikring i Aabenraa, Christiansfeld, Vojens og Sønderborg

Brandsikring i Aabenraa, Christiansfeld, Vojens og Sønderborg

Brandalarmer

Vidste du, at når en virksomhed brænder, så er det kun ca. 30% af dem, der eksisterer 1 år efter branden? Skab sikkerhed og tryghed med brandalarmer, der er tilpasset din virksomhed eller institution.

AG Electric i Aabenraa, Vojens, Sønderborg og Christiansfeld er din certificeret og professionel leverandør af automatisk brandalarmeringsanlæg. Vi yder rådgivning og design af brandalarmeringsanlæg, præcist tilpasset den enkelte opgave særlige vilkår og krav af brandsikring.

Hos AG Electric A/S er vi altid klar til at svare på alle dine spørgsmål om brandsikring. Rådgivning og tilbud koster dig ikke noget! Kontakt os i dag på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk

Vi har afdelinger i Aabenraa, Vojens, Sønderborg og Christiansfeld i Sønderjylland – og servicerer en kundekreds, der bl.a. inkluderer Haderslev, Kolding, Vojens og Sønderborg med brandsikring.

To vigtige trin

 

Ilt er som bekendt en forudsætning for at en brand kan udvikle sig, og hvis man kan forhindre, at der kommer ilt til arnestedet, så stopper en brand helt af sig selv.

Første trin i en brandsikring er at forsyne bygningen med selvlukkende døre, der udløses, når der er røg tilstede. I praksis sker det ved at udstyre de selvlukkende døre med en holdemagnet og kombinere den med en røgdetektor på hver side af døren, der sikrer at døren lukker ved forekomsten af røg.

Andet trin er installationen af en automatisk brandalarmerings central, der udløser en alarm ved forekomst af røg eller hvis varmen stiger over et bestemt fastlagt niveau.

To trin ift. brandsikring

ABA – Automatisk brandalarmeringsanlæg

 

Et automatisk brandalarm-anlæg vil registrere en brand, inden den når at udvikle sig. Røgdetektorer/røgsensorer vil automatisk sende et signal til brandvæsenet, hvis anlægget registrerer røg. Derudover kan det samtidig indstilles, så udvalgte personer får en meddelelse samtidig med brandvæsenet, så en tidlig indgriben kan reducere og begrænse skader

Vi kan installere ABA-anlæg i virksomheder og institutioner. Det kan det kobles til andre alarmsystemer, som indbrudsalarm, varslingsanlæg, automatisk branddørslukningsanlæg og overvågningsanlæg.

Vi kan også installere en standard røgalarm, hvis du ikke ønsker, at en vagtcentral alarmeres, hvis røgalarmen aktiveres. Vi er din lokale ABA-ekspert i Aabenraa, Vojens, Sønderborg og Christiansfeld i Sønderjylland. Kontakt os på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk

Brandalarm og central
Røg og ild

Vores ABA-systemer er karakteriserede ved:

 

 • at overvåge bygningens forskellige områder og udløse en alarm, hvis der udvikles røg.
 • at overvåge maskiner eller installationer, hvor der er særlig risiko for at en brand kan opstå og udløse en alarm, hvis temperaturerne overstiger at fastlagt niveau.
 • at alarmere personer, der måtte være i bygningen, så de kan komme i sikkerhed.
 • at alarmere brandvæsenet på et meget tidlig tidspunkt, så brandslukningen kan påbegyndes så hurtigt som muligt

Vi benytter os af kvalitetsprodukter, gennemgang af ypperste niveau og med højt service. Vi sørger altid for, at alt er sikret, overvåget og forsvarlig – både før, under og efter vi opsætter et ABA-system hos jer. Tag os ind som jeres fortrukne ABA partner i dag på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk.

Vores ABA-systemer er karakteriserede ved:

 • at overvåge bygningens forskellige områder og udløse en alarm, hvis der udvikles røg.
 • at overvåge maskiner eller installationer, hvor der er særlig risiko for at en brand kan opstå og udløse en alarm, hvis temperaturerne overstiger at fastlagt niveau.
 • at alarmere personer, der måtte være i bygningen, så de kan komme i sikkerhed.
 • at alarmere brandvæsenet på et meget tidlig tidspunkt, så brandslukningen kan påbegyndes så hurtigt som muligt

Vi benytter os af kvalitetsprodukter, gennemgang af ypperste niveau og med højt service. Vi sørger altid for, at alt er sikret, overvåget og forsvarlig – både før, under og efter vi opsætter et ABA-system hos jer. Tag os ind som jeres fortrukne ABA partner i dag på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk 

Vi skræddersyer ABA serviceaftaler

Vi skræddersyer ABA serviceaftaler

Hos AG-Electric i Aabenraa, Christiansfeld, Vojens og Sønderborg skræddersyer gerne vi en ABA serviceaftale, således at den passer til jeres virksomheds behov og ønsker for brandsikkerhed – dette gælder også for døgnserviceaftaler.

Vi sørger selvfølgelig for, at serviceaftalen dækker alle gældende lovkrav om vedligeholdelse og service på brandsikring.

Er du i tvivl om jeres virksomhed overholder de gældende lovkrav eller rent faktisk sikrer jeres bygning og værdier? Tag fat i os på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk 

En fast brandsikring serviceaftale sikrer dig:

 • Brandsikring på højeste niveau – vi garanterer kvalitet på både anlæg og service
 • Sikring mod ‘blinde alarmer’ – så brandvæsenet ikke rykker unødigt ud
 • Test af sensorer (detektorer) og sløjfer
 • Test af alarmsignal og/eller sirener
 • At alle gældende lovkrav overholdes

ABDL – Automatisk branddørslukningsanlæg

 

Et ABDL anlæg (automatisk branddørslukningsanlæg) er jeres sikkerhed for, at branddøre og brand-skydedøre holdes åbne normalvis.

De lukker først til, hvis der opstår brand eller røgudvikling. Et automatisk branddørslukningsanlæg bliver installeret med en elektromagnet, som styres af røgsensorer.

Udvikles der røg, vil sensoren registrere det og branddøren lukkes automatisk. Er der allerede et ABA-anlæg installeret, er det dét system, der styrer ABDL-anlægget.

Hos AG-Electric A/S i Aabenraa, Christiansfeld, Vojens og Sønderborg, har vi stor erfaring med ABDL anlæg og du er velkommen til at kontakte os på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk, så du kan få brandsikring i din virksomhed.

Brandsikring Aabenraa, Christiansfeld, Sønderborg og Vojens

Certificeret installation, lovkrav og vedligehold af brandsikring

 

Som det er gældende med ABA anlæggene, er der også visse lovkrav, når det gælder installation. Vores certificerede ABDL-installatører kan hjælpe dig med at overholde alle gældende lovkrav. Har brandmyndighederne indstillet et krav om ABDL hos jeres virksomhed, sørger vi for at indsende den rette attest hvert 3. år, som erklærer anlæggets funktionsdygtighed.

 

Det kan vi sørge for gennem en fast serviceaftale og selvfølgelig også i enkeltstående tilfælde. Ønsker du et uforpligtende tilbud eller rådgivning omkring sikringsløsninger med ABA eller ABDL, så kontakt os endelig på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk.

Vi installerer også almindelige brand- og røgalarmer for virksomheder og institutioner – vi servicerer hele Sønderjylland. For os er det vigtigste, at sikkerheden er i orden – og skulle der gå noget galt på anlægget midt om natten eller i weekenden, så kan der laves en døgnserviceaftale, hvor vi står klar under ethvert pludseligt opstået problem, 24/7, 365 dage året rundt.

Nødvendighed af brandsikring

Brandsikring af el-installationer er nødvendigt

I forhold til sikkerhed i en virksomhed eller anden bygning, er brandsikring nødvendig. Især, når det kommer til el og el-installationer, for her er der stærke kræfter på spil og derfor er det yderst vigtigt at få arbejdet gjort ordentligt – for sikkerhedens skyld. Vil du vide mere, så kontakt os endelig på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk  eller ved at udfylde kontaktformularen her forneden. Vi står for brandsikring i hele Sønderjylland.

Vores elektrikere i Aabenraa, Christiansfeld, Vojens og Sønderborg har mange års erfaringer, der betyder, at de klarer arbejdet hurtigt og effektivt, uden det går ud over sikkerheden og overholdelse af lovkrav. Det gør, at vi kan tilbyde løsninger, der både sikrer, at du bliver advaret, hvis der skulle opstå brand, og at de installationer du får installeret, fungerer optimalt, og ikke bliver selve årsagen til en ulykke.

Vi er de helt rigtige at kontakte, hvis du ønsker resultater, der er mere end blot i orden, med sikkerheden i top, til en pris, der er til at betale og opvejes stærkt af de eventuelle økonomiske konsekvenser, der kan være, hvis foruden  – kontakt os og lad os hjælpe dig og din virksomhed.

Nødvendighed af brandsikring

Sæt strøm i kontakten

Privatlivs- og cookiepolitik

8 + 12 =