Netværksinstallationer 

Netværksinstallationer har ændret sig meget over de seneste 20 år. Fra man i gamle dage ”skulle ringe internettet op” til i dag, hvor man har internet tilgængeligt på alle devices i både huset og arbejdspladsen.

Senest har vi oplevet, den store mængde mennesker, der har siddet hjemme og arbejde under Corona-pandamien. Den stillede pludselig også enormt store krav til, at netværksinstallationerne er i top.

Hos AG Electric i Sønderborg, Vojens, Christiansfeld og Aabenraa. har vi stor erfaring med opsætning af netværksinstallationer. Kontakt os på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk

Vi installerer både i virksomheder, produktionshaller, campingpladser eller andet erhverv der kræver en god internetforbindelse.

 

Kontakt os på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk  – så hjælper vi dig uanset om det er en opgradering eller nyopsætning af dine nuværende netværksinstallationer.

Datasikkerhed Sønderborg Vojens Christiansfeld Aabenraa

Før hen, var det noget man ”købte sig til” på ferier eller på restauranter, hvor man som kunde loggede sig på fælles Wi-Fi via en betalingskode. I dag er det en forventning, men det betyder også at man som kunde forventer lynhurtig forbindelse. Og det er her vi hos AG Electric kan komme ind i billedet. Vi hjælper nemlig med, at finde den helt rigtige løsning til en netværksinstallation i dit erhverv. Kontakt os på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk 

Netværksløsninger-Sønderborg-Vojens-Christiansfeld-Aabenraa

Hvilket netværk er bedst?

Uanset om det er fibernet eller bredbånd – så kan vi opsætte det, så jeres netværksinstallation er helt opdateret med de nyeste funktioner.

  • Bredbånd gør sig bedst i private hjem og mindre kontorfaciliteter – hvor behovet ikke er så stort for gennemstrømning af data.
  • Fibernet er klart at anbefale, når man har en større netværksinfrastruktur. Hvor datatransmissionen er stor, og hvor Wi-Fi skal fordeles over store arealer, med mange brugere på en gang.

Uanset hvad jeres behov er – kan vi hos AG Electric hjælpe jer. Vi kan både grave fibernet kabler ind til området, hvis der er gjort klar til det. Vi kan opsætte bredbånd, der hvor behovet er der. VI trækker flere routere sammen, så man får den bedste oplevelse af netværket.

Det kan være på en campingplads, hvor gæsterne har behov for at kunne logge på Wi-Fi i alle hjørner af campingpladsen. Derfor er det vigtigt at der er opsat forstærkning i form af eksterne routere, som sikrer en ensartet oplevelse uanset, hvor man befinder sig.

Kontakt os på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk 

 

En stabil netværksforbindelse

Det kan også være en produktionshal, hvor de forskellige stationer skal kører med automation. Hvor det er vigtigt, at de hele tiden kan være på et stabilt netværk, som sikrer at produktionen kører fejlfrit. Her er det vigtig at man samtidig sikrer sig imod strømnedbrud og transientbeskyttelse. Det er her, det giver mening at få din lokale el-installatør til at installere dine netværksinstallationer. Vi ser det større billede og hjælper med en 360 graders løsning.

Kontakt os på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk  så finder vi den rigtig netværksløsning til dig.

Er det større erhverv, virksomheder eller produktioner, så bør man overveje at investere i en netværksinfrastruktur. Hvor det bliver klarlagt hvilke behov man har, og hvordan det bedst, nemmest og smartes kan løses uden det nødvendigvis er en stor økonomisk investering. Vi kigger på, hvilke påvirkninger der kan være til netværket og samtidig ser vi på, hvordan vi kan sikre jeres virksomhed og øge kvaliteten af jeres samlet netværksforbindelse.

Driftsikkerhed

Som virksomhedsleder er sikkerhed en vigtig faktor, uanset om det er fysisk eller digitalt. I dag, oplever flere nedbrud, hackerangreb og manglende forbindelsen. Det kan vi hos AG Electric i Sønderborg Vojens Christiansfeld Aabenraa hjælpe dig med. Vi har mange års erfaring med datasikkerhed, så vi kan sikre en større driftsikkerhed for din virksomhed.

Det kræver et solidt netværk at kunne arbejde online – både i kontorer, i produktionshaller og butikker. Vi skal sikre at jeres netværkshastighed lever op til både virksomhedens men også kundernes krav. Vi hjælper dig med en hurtig, sikker og effektiv løsning.

I dag har flere deres server i en cloud-løsning, hvilket vi også klart anbefaler, og i forbindelse med at flere det sidste år arbejder hjemmefra, så stiller det nogle større krav til sikkerhed, både via cloud-løsningen men også fra folks private hjemmearbejdspladser. Det kan vi også hjælpe med.

Har I behov for en gennemgang af jeres nuværende løsning, en opgradering eller en helt ny netværksinstallation.

Vi hjælper jer hele vejen – kontakt os på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk 

Netværksinstallation-Sønderborg-Vojens-Christiansfeld-Aabenraa

Sæt strøm i kontakten

Privatlivs- og cookiepolitik

8 + 12 =