IT og kommunikationsløsninger

Specialiserede installatører og programmører i tele, data og kommunikation

Hos AG Electric A/S har vi specialister som ikke beskæftiger sig med andet end at lave data- og kommunikationsløsninger. Simple som komplicerede – det er ikke afgørende for os. Vi er klar uanset opgavens kompleksitet.

Vores installatører og programmører er alle specialister inden for hvert deres område. De dygtiggør sig løbende via kurser, efteruddannelse og partnerskaber for, at kunne levere den bedste data- eller kommunikationsløsning til dig.

Vi servicerer kunder i hele Sønderjylland fra vores kontorer i Sønderborg, Aabenraa, Vojens og Christiansfeld. Kontakt os i dag på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk  og vi kontakter dig snarest!

IT og kommunikationsløsninger

Trådløst netværk og god WiFi forbindelse

Både privat og i erhvervet er der et stigende behov for at kommunikere online, dele informationer og se underholdningsprogrammer – når som helst og hvor helst. Det kræver en lynhurtig og stabil internetforbindelse.

Vi har overblikket over, hvilke muligheder du har hos de forskellige udbydere. Og vi er eksperter i at tilslutte og konfigurere hjemmets elektronik og installere trådløse netværk.

Kontakt os på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk 

 

Autoriserede elektrikere og el-installatører

Vi er autoriserede el-installatører – det er din sikkerhed for, at alle el-installationer er udført korrekt. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk  og vi kontakter dig snarest!

Sæt strøm i kontakten

Privatlivs- og cookiepolitik

12 + 11 =