Køleservice af køleanlæg, frostrum og fryseanlæg
Sønderborg, Aabenraa, Vojens og Christiansfeld

Hos AG Electric A/S har vi mange års erfaring med køleservice. Vi servicerer og installerer fryseanlæg, frostrum og kølerum i det meste af Sønderjylland

Ud fra vores kontorer i Sønderborg, Aabenraa, Vojens og Christiansfeld servicerer vi mange erhvervskunder indenfor køleservice. Vi servicerer og reparere nuværende løsninger – eller rådgiver og installerer nye fryseanlæg, kølerum eller frostrum. Kontakt os i dag på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk  og vi kontakter dig snarest!

Køleteknik for erhverv og industri i Sønderjylland

Vi servicerer mange køleanlæg for erhvervs- og industrikunder i området omkring Sønderborg, Aabenraa, Vojens og Christiansfeld. Vi arbejder udelukkende med de bedste leverandører på markedet og leverer køl til:

  • Industrien
  • Kontormiljøer
  • Detailforretninger og butikker
  • Hoteller og restauranter

I forbindelse med optimering eller installering af fryseanlæg og frostrum anvender vi enten CO2 eller HFC kølemidler. Både HFC og CO2 er naturlige og miljøvenlige kølemidler.

Kontakt os på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk – vi leverer og monterer fryseanlæg og køleanlæg i hele Sønderborg, Aabenraa, Vojens og Christiansfeld.

Køleservice Aabenraa, Vojens og Christiansfeld

Luft til luft varmepumper

Gør som rigtig mange andre danskere – invester i en luft til luft varmepumpe! Luft til luft varmepumper er den mest solgte varmepumpeløsning i Danmark og det er bla. fordi at en luft til luft varmepumpe er særdeles velegnet til helårshuse, sommerhuse, mindre kontorlandskaber og udestuer/garager. Vi står for alt – fra rådgivning, leverering, montering og tilslutning. Vi har mange års erfaring med varmepumper i Sønderborg, Aabenraa, Vojens og Christiansfeld. Lad os tage en uforpligtende snak om jeres behov – så vi kan finde den helt rigtige luft luft varmepumpe til dig. 

Læs mere om fordelene ved luft til luft varmepumpe og hvordan AG Electric leverer, monterer og servicerer luft til luft varmepumper.

Kontakt os på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk

Sæt strøm i kontakten

Privatlivs- og cookiepolitik

11 + 2 =