Specifikke, specielle og komplicerede el-installationer

Hos AG Electric A/S er vi eksperter i en række specifikke områder inden for el-installationer og installationsopgaver, der kræver specialviden og mange års erfaring. En specialviden, som vi hver dag arbejder målrettet på at udvikle.

Har du en speciel eller kompliceret el-opgave der skal løses, så tøv ikke med at kontakte os. Vi udarbejder gerne uforpligtende tilbud – både på store og små opgaver og til både industri, erhverv og private.

Vi servicerer kunder i hele Sønderjylland fra vores kontorer i Sønderborg, Aabenraa, Vojens  og Christiansfeld. Kontakt os i dag på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk.

Specialinstallationer
LED belysning til hjemmet

Belysning med unikke og specialdesignede løsninger

I dag findes der et utal af specialløsninger, når det drejer sig om belysning. Her hos AG Electric går vi meget højt op i at være helt up-to-date med de mest innovative belysningsløsninger på markedet. Derfor kan vi også hjælpe, hvis du har ønske om en specialdesignet løsning. Både når det gælder virksomheden eller det private hjem.

Vi samarbejder med nogle af de mest innovative belysningsproducenter på markedet, så tag en snak med os hvis du har et specielt ønske.

Kontakt os i dag på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk.

 

 

Sæt strøm i kontakten

Privatlivs- og cookiepolitik

10 + 4 =