Transientbeskyttelse

– Vil du sikre dit hjem og din virksomhed mod lynnedslag?

Det kan have meget store økonomiske omkostninger for dig, hvis du oplever, at et lyn slår ned, og de elektroniske systemer går ud.

AG Electric er autoriseret el-installatør, og du kan roligt kontakte os på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk –  vi har bred erfaring med installation af transientbeskyttelse i Aabenraa, Christiansfeld, Vojens og Sønderborg – ja, i hele Sønderjylland.

 

Hvad er transientbeskyttelse?

En transientbeskyttelse kan ikke forhindre et lynnedslag, men installeres for at beskytte dine elektriske systemer og minimere skaderne ved:

  • Elektronik i udstyr
  • Systemnedbrud
  • Driftstop
  • Efterfølgende periodiske fejl
Transientbeskyttelse

Der er faktisk større risiko for at blive påvirket af indirekte lyn fremfor et direkte lynnedslag. Det betyder, at et lyn, der slår ned 1-2 km væk kan ødelægge alt elektronik og alle maskiner i dit hjem eller i din virksomhed.

Transientbeskyttelse sikrer også mod overspænding som følge af arbejde på elnettet.

Uden transientbeskyttelse kan der opstå en overspænding i installationen som måske beskadiger de elektriske enheder, hvis den overstiger enhedernes impulsholdespænding. Når du har transientbeskyttelse, begrænses overspændingen, da overspændingstransienter afledes sikkert – derved sikres installationerne.

Som din professionelle elektriker i Sønderjylland ved vi, hvor vigtigt det er, at du får installeret transientbeskyttelse, fordi du kan sikre dig mod de voldsomme kræfter, der er i indirekte lynnedslag.

Hos AG Electric rådgiver vi dig om og installerer transientbeskyttelse både i private hjem og hos din virksomhed – kontakt os på 📞 73 62 38 00.

Med transientbeskyttelse sikrer du dit hjem mod ødelæggelser fra lynnedslag

Frygter du om dine el-installationer vil tage skade under tordenvejr? Så er du ikke den eneste, men AG Electric kan tilbyde dig en bedre løsning: Transientbeskyttelse.

Kontakt AG Electric, – vi har mange års erfaring med transientbeskyttelse i private hjem og kan hjælpe dig med at sikre dine el-apparater og el-systemer. Kontakt os på 📞 73 62 38 00, så tager vi en uforpligtende snak.

Afhængig af, hvilken type el-tavle du har, tilbyder vi forskellige løsninger til hjemmet ifht transientbeskyttelse. Har du et gammeldags HFI-relæ eller det nyere og mere tidssvarende HPFI-relæ? Mange hjem har kun et HFI/HPFI relæ – og det gør faktisk at risikoen for overspænding er 25% større.

Derfor er det vigtigt at få lavet et el-eftersyn af din autoriserede el-installatør, så vi kan gennemgå dine el-installationer.

I 2019 blev der vedtaget en el-lov, hvor transientbeskyttelse netop er et krav. Det gælder dog ikke i private hjem, men det er anbefalelsesværdigt også ifht din husforsikring.

transientbeskyttelse i hjemmet Aabenraa Christiansfeld Vojens Sønderborg

De gældende el-regler skal beskytte dig

Hos AG Electric er vi altid opdaterede med el-branchens nyeste tiltag og lovkrav. En af vores opgaver er at informere vores kunder og samarbejdspartnere omkring nye retningslinjer og regler.

Ifølge el-reglerne fra 2019 skal der installeres transientbeskyttelse som beskyttelse af:

  • Menneskeliv
  • Offentlige serviceydelser
  • Kommercielle eller industrielle aktiviteter
  • Stort antal personer
Data-virksomhed Aabenraa Vojens Christiansfeld Sønderborg

Lynnedslag i virksomheden? AG Electric monterer transientbeskyttelse i hele Sønderjylland

Din virksomhed kan være sårbar, hvis el-installationerne ikke er beskyttede mod overspænding. Overspænding fra et lynnedslag kan ødelægge alt elektronisk udstyr og give permanente forringelser helt op til 2 km fra nedslagsstedet.

Udover at der kan være direkte omkostninger ved synlige og usynlige skader på elektronisk udstyr, så risikerer du også produktionsstop og datatab.

AG Electric er autoriseret el-installatør og har lang erfaring med transientbeskyttelse i virksomheder. Vi rådgiver dig om den bedste løsning, laver installationen og servicerer efterfølgende – ring trygt til os 📞 73 62 38 00.

I 2019 kom der el-regler for kravene for installation af transientbeskyttelse i virksomheder – derfor er det vigtigt at få tjekket jeres el-tavler og el-installationer af en autoriseret el-installatør.

Beskyt dit landbrug mod strømnedbrud og datatab

I det moderne landbrug er elektroniske systemer og udstyr en uundværlig og integreret del af den daglige drift. Desværre ser vi også, at hyppigheden af tordenvejr er steget markant, og det kan medføre overspændingsskader, produktionsstop og driftsforstyrrelser, som er farligt for en landbrugsvirksomhed.

AG Electric er eksperter i rådgivning, installation og service af transientbeskyttelse i landbruget. Ring trygt til os 📞 73 62 38 00 – så rådgiver vi dig om transientbeskyttelse og hjælper dig med at sikre, at din landbrugsproduktion kører fejlfrit uden nedbrud i el-systemerne grundet lynnedslag.

Transienter (overspænding på el-nettet) kan på kort tid ødelægge alt elektronisk udstyr og maskiner, hvilket medfører nedbrud og forringelser med store økonomiske konsekvenser for enhver produktion, fx nedbrud i ventilationsanlæg, vandingssystemer, foderautomater, malkeanlæg, svagstrømsanlæg, signal- og datatransmissioner.

Landbrug Aabenraa Christiansfeld Vojens Sønderborg

Det er vigtigt at tjekke op med dit forsikringsselskab vedr. transientbeskyttelse. Flere forsikringsselskaber sætter transientbeskyttelse som krav inden for landbruget. AG Electric har stor erfaring inden for transientbeskyttelse i landbruget.

Kontakt AG Electric 📞 73 62 38 00 – vi rådgiver, laver installationen og servicerer efterfølgende.

FAQ

- Ofte stillede spørgsmål

Hvordan virker transientbeskyttelse?

Transientbeskyttelse fungerer ved at lede og aflade pludselige overspændinger eller transienter væk fra elektroniske komponenter og dermed beskytte dem mod skader.

Hvordan monteres transientbeskyttelse?

Transientbeskyttelse monteres ved at tilslutte en særlig beskyttelsesenhed mellem elektronikken og strømforsyningen. Denne enhed hjælper med at fjerne farlige overspændinger, der kan skade elektronikken, så den forbliver sikker og fungerer godt.

Er transientbeskyttelse et lovkrav?

Alle nye installationer skal beskyttes mod farlige overspændinger. Det er særlig vigtigt i situationer, hvor overspændinger kan have alvorlige konsekvenser for menneskers liv og offentlige tjenester.

Hvad koster transientbeskyttelse?

Prisen for transientbeskyttelse kan variere afhængigt af flere faktorer, herunder typen af enheder der skal beskyttes, niveauet af beskyttelse der kræves, og det valgte transientbeskyttelsessystem.

Sæt strøm i kontakten

Privatlivs- og cookiepolitik

13 + 1 =