AG Communication

AG Communication

AG Communication er vores sikkerhedsafdeling, hvor vi er eksperter i at hjælpe både private og virksomheder med alt indenfor sikring.

Vi har afdelinger i Aabenraa, Vojens, Sønderborg, Vojens og Christiansfeld i Sønderjylland – og servicerer en kundekreds, der bl.a. inkluderer Haderslev, Kolding, Vojens og Sønderborg. Vi vurderer i samarbejde med kunden, hvilket behov der er, så vi kan levere den løsning, der bedst passer jer.

Vi har et bredt udbud af muligheder, så uanset om der er tale om private, store eller mindre virksomheder, kan AG Communication levere en løsning, der opfylder behovet.

Kontakt os i dag på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk

 

Vi hjælper med alt indenfor bl.a.:

AG_Sikring

Adgangskontrol

Adgangskontrol med AG Communication

Brandsikring

Brand- og røg alarm med AG Communication

Tyverialarm

Tyverialarm med AG Communication

Tågekanon

Tågekanon med AG Communication

Videoovervågning

Videoovervågning med AG Communication
AG_Sikring

Adgangskontrol 🔐

Med adgangskontrol i jeres virksomhed kan I se hvem og hvornår vedkommende har adgang til jeres faciliteter. Alt sammen sker meget intuitivt med enten brikker, magneter, kort eller gennem smartphone. Ydermere kan dette også bruges til f.eks. tidsregistrering. Det er super let at ændre og fjerne medarbejdere ved f.eks. fratrædelse – I bestemmer hvem skal have adgang og hvornår. I kombination med vore andre sikkerhedsløsninger, er I godt dækket ind mod evt. indbrud.

 

Brandsikring 🧯

Der kan være krav til sikring mod brand I jeres virksomhed og vi kan hjælpe med at gå reglerne igennem og sørge for at I er forsikret 100 procent. Vi giver en totalløsning på alt brandrelateret ift. jeres bygning/bygninger. Vi rådgiver i forebyggelse mod brandskader med vigtige komponenter og installationer, som advarer øjeblikkeligt og skulle uheldet ske, begrænse skader og omkostninger væsentligt. Kontakt os i dag for at få brandsikret jeres virksomhed.

 

Tyverialarm 🚨

Vi giver professionel rådgivning og kyndig vejledning i hvordan, hvor, hvorfor at du/I skal have et system mod tyveri. Vi kommer med anbefalinger til det mest optimale system, som helgarderer mod indbrud.

 

Tågekanoner ☁️

En tågekanon kan meget hurtigt (få sekunder) fylde et helt lokale/rum med ekstrem tæt tåge, som gør det vanskeligt for en tyv at navigere og finde frem til det de leder efter. Vi rådgiver og installerer tågekanoner fra Protect – nogle af de bedste og mest pålidelige kanoner i Danmark.

 

Videoovervågning 👁️

Skræm tyvene væk før de kan begå indbrud. Vi rådgiver om placeringer, vinkler og installation samt håndtering af et overvågningssystem hos jer. Vi laver overvågning, som kan køre 24 timer i døgnet (også om natten) med høj opløsning og giver høj sikkerhed og tryghed for jer og jeres medarbejdere.

Partner i sikring 🤝

Vi er jeres partner, når det kommer til sikring. Dette gælder alle områder og vi dækker stort set alle kompetencer inden for sikkerhed af bygninger og værdier. Mangler I eller er I tvivl om sikkerheden hos jer? Kontakt os i dag og vi kommer gerne ud og ser på løsninger til og for jer. Vi giver et uforpligtende tilbud og rådgiver, monterer og installerer. Kontakt os på 📞 73 62 38 00, info@ag-electric.dk eller ved at udfylde formularen i bunden her. Vi vender straks tilbage til dig/jer!

Sæt strøm i kontakten

Privatlivs- og cookiepolitik

11 + 6 =