Luft til vand varmepumper

Oplev store besparelser på varmeregningen og støt den grønne omstilling
Kontakt os
Luft vand varmepumper Sønderjylland

Luft vand varmepumpe med montering i Aabenraa, Christiansfeld, Sønderborg og Vojens

Hvad er en luft vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe er en varmepumpe som udnytter energien fra luften og derefter opvarmer radiatorer, gulvarme og brugsvandet via en varmtvandsbeholder. Man udskifter typisk sit oliefyr eller gasfyr med en grønnere og mere miljørigtig løsning og her er en luft vand varmepumpe en rigtig god løsning. Det er et godt alternativ til jordvarme, hvor man får en bedre totalløsning med en luft-vand varmepumpe.

Hos AG Electric i Sønderjylland kan vi rådgive dig til den helt rigtige luft vand varmepumpe. Vi er godkendt VE-installatør, som er din garanti at arbejdet bliver udført korrekt og at du kan søge tilskud.

Kontakt os på ☎️  73 62 38 00, vi leverer og monterer luft til vand varmepumper i Aabenraa, Christiansfeld, Sønderborg og Vojens og dækker hele Sønderjylland.

En luft vand varmepumpe er grøn energi som er driftsikker og effektiv varmekilde, der passer til vandbåret huse – altså huse med gulvvarme eller radiatorer. Man siger at en luft-vand varmepumpe er mindst 30% billigere end både el- og olievarme. (Kilde Sparenergi.dk)

En luft vand varmepumpe virker stadig helt ned til -20 grader. Det betyder altså, at en luft vand varmepumpe stadig leverer varmt vand i bruseren og til gulvvarmen, selv helt ned til -20 grader.

Vi leverer og monterer luft til vand varmepumper i Christiansfeld, Vojens, Sønderborg og Aabenraa. Kontakt AG Electric på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk 

 

SCOP-værdi og kvalitets varmepumper

Varmepumper udnytter naturlig energi, og derfor er det kun driftsomkostningerne i form af el, der koster penge. Da de fleste har energimærkning A+, A++ og endda A+++, er elforbruget meget lavt. Er SCOP-værdien høj, så er energiforbruget lavt.

SCOP-værdi (seasonal coefficient of performance) er kommet til, det giver en meget nøjagtig fastsætning af effektiviteten på en varmepumpe. Simpelt, så er det en betegnelse for varmepumpens ydelse i løbet af et år og som samtidig også indberegnet og tager forbehold for udsving i vejret alt efter sæsonen.

Enkelt, så betyder en SCOP-værdi på f.eks. 3,8 at varmepumpesystemet i gennemsnit leverer 3,8 gange så meget energi end den elektriske energi, den bruger for at operere.

Her hos AG Electric A/S monterer og installerer vi kun kvalitet-testede og energieffektive luft vand varmepumper i Christiansfeld, Vojens, Sønderborg og Aabenraa. Vi har fordelagtige aftaler med de største leverandører, og derfor finder du også konkurrencedygtige priser hos os.

Er du mere til luft luft varmepumper – så kan du læse mere om dem her 

Vi leverer og monterer luft til vand varmepumper i Christiansfeld, Vojens, Sønderborg og Aabenraa. Kontakt AG Electric på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk 

varmepumpe-besparelse

Besparelser der kan mærkes

En luft til vand varmepumpe koster ca. 100.000 kr. inkl. moms, levering og montering. Men ved den investering kan du næsten halvere din nuværende varmeregning (i forhold til oliefyr) og samtidig vil en luft til vand varmepumpe oftest være betalt hjem indenfor 5-10 år. Det skal være en autoriseret kølemontør der monterer din nye varmepumpe. AG Electric er vi godkendt VE-installatør og KMO certificeret.

opvarmning-varmepumper

Sørger for opvarmning

Princippet i en luft vand varmepumpe er, at den udnytter luften i udeluften og bruger den til at opvarme boligen igennem radiatorer eller gulvarme samt brugsvandet. Med et luft til vand varmepumpe er du sikret, at der altid er varme nok til at holde den ønskede rumtemperatur samtidig med at du er sikret varmt vand. De fleste varmepumper kan stadig levere varme i helt ned i -20 g.

miljørigtig-varmepumpe

Fordele ved luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe giver bæredygtig og miljørigtig energi, som både er økonomisk for klimaet og dig. Skifter man fra et olie eller gasfyr, sparer man både på energiregningen og på miljøet. Varmepumpen har en ude/inde styring, som sikrer optimal driftsøkonomi i anlægget. Samtidig så er det en totalløsning hvor man både opvarmer hele boligen og få varmt brugsvand.

Luft til vand varmepumper i Christiansfeld, Vojens, Sønderborg og Aabenraa.

Fordele ved luft vand varmepumper

 • Reducerede varmeudgifter ved at skifte fra olie eller naturgas.
 • Slut med at tænke på olietank og oliefyr.
 • Du støtter den grønne omstilling.
 • Høj driftssikkerhed.
 • Nem betjening.
 • Ingen lugtgener i fyrrum.
 • Lav fremløbstemperatur, der er velegnet til vandbåren gulvvarme.

Ulemper ved luft vand varmepumper

 • Udedelen støjer. Bør ikke stå tæt på soveværelse eller skel til nabo.
 • Ikke helt så effektiv og økonomisk som jordvarme.
 • Nogle synes ikke, den er pæn at se på.
 • Lav fremløbstemperatur, der i nogle tilfælde kan kræve nye radiatorer.
 • Skal dimensioneres korrekt til hvert enkelt hus.
 • Dur ikke i dårligt isolerede huse.

Hvorfor vælge en luft til vand varmepumpe?

Det kan være svært at finde ud af, hvilken løsning der er den bedste hjemme hos jer. Derfor står vi altid klar med rådgivning og vi ved at sådan en beslutning tager man ikke bare. Derfor afgiver vi et tilbud, som giver jer god betænkningstid.Vi leverer og monterer luft til vand varmepumper i Christiansfeld, Vojens, Sønderborg og Aabenraa.
Der er dog mange gode grunde til, hvorfor du skal vælge en luft til vand varmepumpe. Blandt andet udvinder en varmepumpe energien fra udeluften på en økonomisk og klimavenlig måde.

 • Økonomisk opvarmningsform
 • Vedvarende energi
 • Driftssikker og nem at betjene
 • Lav fremløbstemperatur

 

Rådgivning og vejledning

Hos AG Electric, som kører til hele Sønderjylland, fra vores 4 placeringer i Aabenraa, Christiansfeld, Sønderborg og Vojens tilbyder vi autoriseret rådgivning af en af vores godkendt VE-installatører. Vi kommer gerne forbi dig og giver et tilbud på den type luft vand varmepumpe, der passer til dit behov – kontakt os på ☎️  73 62 38 00

 

Tilbud på luft vand varmepumper

Har du nogen spørgsmål? Tag endelig kontakt til os – hos AG Electric du sikret konkurrencedygtige priser, professionel rådgivning og autoriseret installation af alle typer af varmepumper.

Vi kører ud til både erhvervs- og privatkunder fra vores afdelinger i Aabenraa, Christiansfeld, Sønderborg og Vojens

Kontakt os i dag på info@ag-electric.dk eller på ☎️  73 62 38 00– vi ser frem til at høre fra dig!

Sæt strøm i kontakten

Privatlivs- og cookiepolitik

13 + 8 =