Ladestandere på Aabenraa Sygehus

AG Electric A/S opsatte i 2021 36 nye Spirii ladestandere hos Aabenraa Sygehus.

Som en del af den grønne udvikling hos Aabenraa Sygehus, ønskedes det, at der blev installeret ladestandere, som nemt kunne vedligeholdes af en teknikker på stedet.

De 36 ladestandere blev installeret ud fra et ønske om fleksibilitet, og der blev derfor opsat 5 stk. 160 amperes Legrand strømskinner, således at forsyningen kan forgrene sig ud til de 36 ladestandere. Den installationsmetode giver den fordel, at hvis der skulle opstå en fejl på en ladestander, så er det kun den pågældende ladestander der sætter ud, da alle ladestanderne har hver deres sikring og RCD relæ. På samme tid blev montagen udført således, at alle ladestanderens komponenter nemt kan udskiftes eller ladestanderne flyttes, hvis dette ønskes.

Alle ladestandere er fra mærket Spirii, som tilbyder nem og hurtigt opladning. Ladestanderne er lavet i et tidsløst design, og købes typisk af virksomheder og flådeejere, der har behov for nem og effektiv opladning af egne, kunders og medarbejders elbiler. Spirii ladestanderne opfylder alle sikkerhedskrav og kan oplade med op til 22 kW. Den passer godt til parkeringshuse eller virksomheder med parkering i kælder eller ved væg. Ved montering af flere ladestandere kan man opnå lastbalancering, og dermed spare på tilkøb af ampere og omkostninger ved installation.

Vi er din lokale elektriker i Aabenraa, Christiansfeld, Vojens og Sønderborg og servicerer mange kunder i det Sønderjyske. Har du brug for en autoriseret el-installatør i Aabenraa, Sønderborg, Vojens og Christiansfeld, så kontakt os i dag på 📞 73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk