Totalinstallation for IDEmøbler i Esbjerg

Stoffer Retail Solutions, som udfører butiksrenovering med fokus på indretningen i især detailbutikker, samarbejdede med AG Electric i et stort renoveringsprojekt for IDEmøbler. På bare 5 uger sørgede AG Electrics elektrikere og netværksinstallatører for at udskifte og installere alt, fra el-installationer til data- og netværksinstallation, el-tavler og ikke mindst butiksbelysningen, i den nyetablerede møbelbutik på 3000 m2 i Esbjerg.

Renoveringsprojekt med udskiftning af gamle og etablering af nye installationer

Renoveringsprojektet i Esbjerg indebar både nedrivning, tilpasning af de eksisterende bygningsforhold og etablering af en ny butik for IDEmøbler. AG Electric har udført demonteringen af de eksisterende gamle el-installationer, og har herefter stået for omlægningen til nye og forbedrede installationer.

Skræddersyet totalløsning

I tæt samarbejde med Stoffer Retail Solutions arkitekt og projektleder, Erik Lindholm, udarbejde AG Electric en optimal tilretningsplan. Planen gav et komplet overblik, så de nye el-installationer matcher møbelvirksomhedens store behov for strømudtag til udstillingsmiljøerne. Ud over kabelføring til kontakter og strømudtag, blev der samtidig taget højde for belysning og netværksmuligheder. Her var der især fokus på at gøre installationerne fleksible, så de forskellige udstillingsmiljøer kan udskiftes og placeres, som butikken måtte ønske det. Trods installation af LED belysning, har denne type af butiksmiljø typisk et strømforbrug over gennemsnittet. Derfor fik elektrikerne i samme ombæring renoveret alle el-tavler, så de kan følge med forbruget.

Kundecase Idemøbler
 

Butiksbelysning og dekorationsbelysning – spots med skinner giver fleksibilitet

Butiksbelysning til en virksomhed der ofte skifter udstillingsmiljøer, kræver fleksible lyskilder. Derfor faldt valget af lysarmatur til den overordnede belysning på spots på skinner. Skinnespots giver flere lyssætningsmuligheder, da man ved at vippe eller dreje spots hurtigt og let kan ændre lyssætningen. Elektrikerne har installeret ikke mindre end 1200 spots på i alt 1,2 km skinner. I den forbindelse blev der også ført ekstra kabler og lavet ekstra udtag til dekorationsbelysning, så IDEmøblers stylister har fuld kontrol med udstillingernes lyssætning.

AG Electric udarbejdede bl.a. en detaljeret belysningsplan, der opfyldte IDEmøblers behov, inden elektrikerne installerede alt fra strømudtag til strømskinner, dekorationslamper og skinnespots.

 

Installation af fibernetværk

I et tæt samarbejde med IDEmøblers IT-afdeling udarbejdede AG Electrics data- og netværksinstallatører en netværksplan med installation af fibernet, som efterfølgende blev implementeret og sat op. Det er naturligvis vigtigt, at netværksinstallationerne i en nyetableret butik både er tidssvarende og fremtidssikrede, og resultatet med fibernetværk lever fuldt ud op til IDEmøblers data- og netværksønsker.

 

Effektivitet og pålidelighed

Erik Lindholm, fra Stoffer Retail Solutions, lægger stor vægt på at påpege, at valget faldt på AG Electric som underentreprenør grundet elektriker-virksomhedens pålidelighed og effektivitet;

Når vi laver butikker for detailhandelen, har vi en meget stram tidsplan, fordi hver eneste byggedag betyder mistet omsætning for den pågældende butik.  Derfor er vores egen forretning afhængig af, at vi vælger samarbejdspartnere, der både kan reagere hurtigt, arbejde effektivt og kompetent og samtidig være yderst pålidelig i forhold til deadlines. Det er alt sammen kriterier, som AG Electric opfylder.

 

Hjertet er med, og dialogen er god

Erik Lindholm forklarer, at den gode dialog og kemi med AG Electrics serviceleder og rådgiver, Kenneth Grantland, har betydet rigtig meget; ” Kenneth har været en rigtig god sparringspartner. Både for mig (Stoffer Retail Solutions) og overfor IDEmøbler som vores fælles kunde. Han går gerne en ekstra mil for at få det hele til at gå op i en højere enhed. Alle AG Electrics medarbejdere har hjertet med, og jeg kan mærke deres engagement i forbindelse med deres høje serviceniveau. De er altid løsningsorienterede i forhold til eventuelle problemer, der kan opstå undervejs i et byggeprojekt. Både over for os, men bestemt også over for kunden (IDEmøbler).

 

Anbefaling af AG Electrics elektriker-service

Erik Lindholm giver sin varmeste anbefaling af den service og det håndværk, som AG Electrics elektrikere og dataspecialister har stået for; ”Engagement, troværdighed og løsningsorienterede medarbejdere er alt sammen noget, som du finder hos AG Electric, og det er værdier, der er vigtige for os. Projektet er landet flot, og det har kørt uproblematisk, så der er helt sikkert lagt op til flere samarbejdsprojekter.

 

Stoffer Retail Solutions – færdige indretningsløsninger til butikker

Stoffer Retail Solutions leverer komplette indretningsløsninger til især detailbutikker i både Danmark og i udlandet. Virksomheden bruger underentreprenører til el- og datainstallationer, og har nu fået øjnene op for AG Electrics brede kompetencer og høje serviceniveau.

Indtil videre har AG Electric udført totalinstallation som underentreprenør for Stoffer Retail to gange – begge hos IDEmøbler. Erik Lindholm ser frem til et fortsat godt samarbejde i nye byggeprojekter i butiks- og detailbranchen i fremtiden.

– LM

Kundecase Idemøbler Esbjerg
Kundecase
AG Kundecase
Idemøbler kundecase