AG Electric –  døgnvagt i Aabenraa, Christiansfeld, Vojens og Sønderborg

Har du brug for en elektriker uden for normal arbejdstid? Så kontakt AG Electric – vi har døgnservice hele året rundt.

 

Vores dygtige elektrikere er klar ved telefonen, når som helst du kontakter os. Vi udfører alle el-opgaver, både for erhverv, offentlige bygninger og private. Vi kører i Aabenraa, Christiansfeld, Vojens, Sønderborg og omegn.

AG Electric har gennem mange år opbygget stor erfaring med alle former for installationer til private og erhverv. Vi udfører en bred vifte af el-opgaver og kompetent vedligehold til mange virksomheder i Sønderjylland og til offentlige institutioner.

Døgnvagt AG Electric

Er strømmen gået..?

Der er forskellige ting, du selv kan gøre, hvis du har el-problemer.

  • Tjek dine sikringer – du kan prøve at skifte dem, selv om de ikke er sprunget.
  • Er HPFI-relæ (skifter navn til RCD) slået til? Hvis du ikke kan slå dit HPFI-relæ til, skal du fjerne alle ledninger fra stikkontakter inden- og udendørs.
  • Hold fryser og køleskab lukket – så kan dine madvarer sagtens holde sig kolde i flere timer, selv om strømmen er gået.

 

Er der strømsvigt hos naboer og fx gadebelysning? Så er det sandsynligvis ikke hos dig, at problemet ligger. Vent evt. en halv times tid, før du ringer til AG Electrics døgnservice på 73 62 38 00.

 

Hvad er godt at vide, når du ringer til el-døgnvagten?

AG Electrics døgnvagt er klar til alle el-opgaver og i døgnservice-bilen er der materialer til enhver tænkelig el-opgave. Når du ringer til døgnservice, skal du bare fortælle os om dit problem, så sørger vi for at løse din el-opgave.

 

AG Electrics døgnvagt hjælper dig med de fleste akutte el-problemer, så du slipper for bekymringer. Er problemet større, er du velkommen til at kontakte os i normal åbningstid, så vi kan hjælpe dig med mere gennemgribende el-opgaver til almindelig timepris. 

For eksempel kan du have behov for at udskifte forældede strømkabler og ledninger ud med nye eller måske har du andre fejl i el-installationer i dit hus. Lad AG Electric hjælpe dig med dine el-opgaver, så du kommer problemerne i forkøbet – læs mere om AG Electrics el-service.

Sæt strøm i kontakten

Privatlivs- og cookiepolitik

3 + 2 =