Landbrugselektriker til specialopgaver søges

Kunne du tænke dig et job, hvor du er specialisten, og hvor du har muligheden for at specialisere dig yderligere? Så har vi måske jobbet til dig!

Om os

AG Electric er en stærk el-installationsvirksomhed med 4 afdelinger fordelt i det meste af Sønderjylland. Vi arbejder med alt fra intelligente bygningsinstallationer, køl/ventilation, landbrug, industri, energioptimering, sikringsløsninger og service, og vi søger nu en landbrugselektriker, som har lyst til at specialisere sig inden for sit felt. Selvom vi er en stor virksomhed, så er sammenholdet vigtigt for os, og vi lægger derfor vægt på, at vi hjælper hinanden, og at alle har det godt. Lyder det som noget for dig? Så læs videre herunder.

projektelektriker

Introduktion til stillingen

Som landbrugselektriker hos os vil du komme til at arbejde med en lang række spændende opgaver, der kræver et højt specialistniveau. Du vil blandt andet komme til at arbejde med fodringssystemer, ventilation og automation, hvor vores primære produktmærker består af SKIOLD, SKOV og FUNKI. Vi ser gerne, at du har nogle års erfaring, men det vigtigste er, at du har lysten til at lære. Hvis du drømmer om at være specialisten, vil vi nemlig gerne investere i din udvikling, så du kan blive den bedste inden for dit felt.

Vi forventer at du:

  • Er uddannet elektriker
  • Har kørekort
  • Har gåpåmod
  • Tager ansvar
  • Er en rigtig holdspiller

Til gengæld tilbyder vi

  • Personalearrangementer
  • Firmabil
  • Gode udviklings- og uddannelsesmuligheder
  • Grillpølser den sidste fredag i måneden.

Praktiske informationer

Du vil blive tilknyttet AG Electric A/S’ Aabenraa-afdeling, som er placeret på Jernbanegade 15, 6200 Aabenraa. Din arbejdstid er som udgangspunkt 7:00 – 15:30 man-tor og 7:00 – 12:00 fredag. 

Send din ansøgning

Så er drømmer du om at være specialisten? Så tøv ikke med at sende din ansøgning og dit CV til direktør, Christian Skov Hansen på mail: csh@ag-electric.dk Ønsker du at høre mere om stillingen, eller hvad det er, der gør AG Electric til en god arbejdsplads, så skal du være velkommen til at kontakte Christian på tlf.: 23 21 10 35

Ansøgningsfristen er løbende og med opstart hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

”AG Electric A/S er en del af TS-gruppen, som er Danmarks største landsdækkende kæde af el-installatører. TS-gruppen ejes af dens medlemmer, som udgøres af 41 elektriker- og el-installationsvirksomheder med mere end 1000 medarbejdere fordelt på 61 lokalt forankrede TS-centre spredt over hele landet.”