Energioptimering af din bolig med en luft-vand varmepumpe!

 

Skal du til at energirenovere din bolig, eller måske skal du i gang med at bygge nyt hus? Overvejer du at investere i en billig energiløsning? Så kan en varmepumpe være en god løsning til dig. Med en luft til vand varmepumpe kan du spare penge og samtidig nedsætte dit CO2-udslip.

Hos AG Electric kan vi rådgive dig til den helt rigtige luft vand varmepumpe. Vi er godkendt VE-installatør, som er din garanti at arbejdet bliver udført korrekt og at du kan søge tilskud.

Hos AG Electric A/S i Sønderjylland står vores energirådgivere altid klar til at hjælpe dig, vi har luft til vand varmepumper fra både Panasonic, Daikin og Mitsubishi, så vi kan helt sikkert finde den varmepumpe, som passer præcis til dit hjem.

 

 

Har du spørgsmål vedr. luft-vand varmepumper, er du velkommen til at kontakte os på

☎️ 73 62 38 00 eller på info@ag-electric.dk , så hjælper vi dig.

Fordele ved at investere i en luft-vand varmepumpe

service
Totalløsning

Hurtig installation (2-3 dage) og en totalløsning til opvarmning af både bolig og varmt vand til hele familien.

electricitet-hus
Energieffektiv løsning

En varmepumpe yder ca.  3,5-5 gange så meget varme-energi, som den bruger i el-energi.

lydsvag-varmepumpe
Lydsvag drift

En luft til vand varmepumpe er meget lydsvag og efter installation kan du stort set ikke høre den.

Luft til vand varmepumpe
“Grøn” varme

En varmepumpe producerer bæredygtig energi og er en miljøvenlig varmeløsning.

Luft til vand varmepumpe
Stabil drift og lang levetid

Da en varmepumpe er driftssikker vil den med sin lange levetid tjene sig ind efter få år.

Luft-vand-varmepumpe

Hvordan virker en luft-vand varmepumpe?

En luft-vand varmepumpe fungerer på den måde, at luften uden for udnyttes til at producere den varme, man skal bruge til opvarmning af huset og varmt brugsvand. Et sådan anlæg vil passe sig selv og selv i de kolde vinter måneder, hvor temperaturen komme ned på -25 grader vil der stadig være en besparelse at hente set i forhold til et oliefyr.

Med en luft-vand varmepumpe får du en effektiv og billig varmekilde, som blot kræver at man har radiator eller guldvarme i sin bolig. En luft-vand varmepumpe er en god løsning til de, som ikke har mulighed eller penge til at få et jordvarmeanlæg. Anlægget er særdeles velegnet til de husstande, som benytter olie eller gas som varmekilde, da det vil give en reducering af varmeudgiften og samtidig give et bedre indeklima uden en større omlægning.

Effektiviteten for en varmepumpe måles i den såkaldte SCOP-værdi. Jo højere SCOP-værdi, jo mere effektiv er din varmepumpe.

Om SCOP-værdien

SCOP-værdien (seasonal coefficient of performance) giver en meget nøjagtig fastsættelse af din varmepumpes effektivitet og ydelse. Fx betyder en SCOP-værdi på 3,2, at varmepumpen i gennemsnit leverer 3,2 gange så meget energi end den elektriske energi, den bruger.

Effektiviteten af en varmepumpe afhænger dog også af andet størrelsen på dit radiatorsystem, varmtvandsbeholder m.m.. Hvis du har gulvvarme, bliver varmepumpen typisk også mere effektiv end hvis du kun har almindelige radiatorer. For at få den bedste ydelse, skal din varmepumpe installeres og indstilles korrekt.

Ring til AG Electric A/S på ☎️ 73 62 38 00 og få et godt tilbud på en luft til vand varmepumper med montering.

 

Kan jeg få tilskud til en luft til vand varmepumpe?

Tilskud til varmepumpe er en unik mulighed for at få økonomisk støtte til at anskaffe en varmepumpe. Fra 2020 til 2026 har du mulighed for at søge tilskud til varmepumpe fra Energistyrelsens Bygningspulje, som åbner flere gange om året.

Du kan få tilskud til varmepumpe, hvis din bolig har helårsstatus, og du ønsker at skifte fra olie- eller gasfyr. Derudover må du ikke have fjernvarme, og der må heller ikke være planlagt fjernvarme i dit område.

Du skal holde øje med, hvornår Bygningspuljen åbner. Mens du venter på, at puljen åbner, et det er en god idé, at du forbereder din ansøgning. Vores energirådgivere står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige luft til vand varmepumpe, således at du nemt kan ansøge om tilskud til din luft til vand varmepumpe. 

Hvorfor skal jeg vælge en luft til vand varmepumpe?

  • Varmepumper er op til over tre gange bedre til at udnytte den tilførte energi end mange andre former for opvarmning.
  • En luft vand varmepumpe er grøn energi som er driftsikker og effektiv varmekilde, der passer til vandbåret huse – altså huse med gulvvarme eller radiatorer.
  • En luft vand varmepumpe virker stadig helt ned til -20 grader. Det betyder altså, at en luft vand varmepumpe stadig leverer varmt vand i bruseren og til gulvvarmen, selv helt ned til -20 grader.

 

Hvordan vedligeholder jeg min luft-vand varmepumpe?

Selvom en varmepumpe normalt ikke kræver den store vedligeholdelse, er det et lovkrav at du får tjekket anlægget en gang årligt af en KMO-montør. I sjældne tilfælde kan en varmepumpe producere mindre effektivt end den burde og med et årligt tjek er du sikker på, at den altid virker optimalt.

Ønsker du, at AG Electric A/S skal hjælpe dig med en serviceaftale, så kontakt os på ☎️ 73 62 38 00

Få et tilbud på en varmepumpe

Hos AG Electric A/S besvarer vi gerne dine spørgsmål vedrørende luft til vand varmepumper. Ring til os og få rådgivning og et godt tilbud på en varmepumpe til dit hus – det er en god investering!

Ring til AG Electric A/S på ☎️ 73 62 38 00  og få et godt tilbud på en luft til vand varmepumper med montering.

Luft til vand varmepumpe

Sæt strøm i kontakten

Privatlivs- og cookiepolitik

3 + 15 =