Projektelektriker søges til spændende projekter nær Sønderborg

Er du en holdspiller, der er i stand til at træffe selvstændige beslutninger, så er det måske dig, vi søger!

Om os

Vi er en stærk el-installationsvirksomhed med 4 afdelinger fordelt i det meste af Sønderjylland. Vi arbejder med alt fra intelligente bygningsinstallationer, køl/ventilation, landbrug, industri, energioptimering, sikringsløsninger og service, og vi søger nu endnu en elektriker til nye og spændende projekter nær Sønderborg. Selvom vi er en stor virksomhed, så er sammenholdet vigtigt for os, og vi lægger derfor vægt på, at vi hjælper hinanden, og at alle har det godt!

Introduktion til stillingen

Du vil i stillingen blive tilknyttet spændende projekter nær Sønderborg, og det forventes derfor, at du kan dit håndværk, og er i stand til at træffe selvstændige beslutninger.

 

Vi forventer at du:

  • Er uddannet elektriker
  • Fremviser straffeattest
  • Tager ansvar
  • Er en rigtig holdspiller
  • Gerne har kørekort B (Ikke et krav)


Til gengæld tilbyder vi

  • Personalearrangementer
  • Gode udviklings- og uddannelsesmuligheder
Projektleder

Praktiske informationer

Projekterne er beliggende nær Sønderborg, og du vil blive tilknyttet AG Electric A/S’ Sønderborgafdeling, som er placeret på Ellegårdvej 25L, 6400 Sønderborg. Din arbejdstid er som udgangspunkt 7:00 – 15:30 man-tor og 7:00 – 12:00 fredag.

Send din ansøgning

Så er du en holdspiller, og har du lyst til at arbejde på spændende projekter, så tøv ikke med at sende din ansøgning og dit CV til Jon Pall Einarsson på mail: jpe@ag-electric.dk

 Ansøgningsfrist er d. 1. juni og med opstart hurtigst muligt.

Hvis du ønsker at høre mere om vores spændende projekter, eller hvad det er, der gør AG Electric til en god arbejdsplads, så skal du være velkommen til at kontakte Jon på tlf.: 23 21 10 36

 Vi ser frem til at høre fra dig!

 

”AG Electric A/S er en del af TS-gruppen, som er Danmarks største landsdækkende kæde af el-installatører. TS-gruppen ejes af dens medlemmer, som udgøres af 41 elektriker- og el-installationsvirksomheder med mere end 800 medarbejdere fordelt på 61 lokalt forankrede TS-centre spredt over hele landet.”