Udendørskontakter til din sommer udenfor 🏖️

Sommervejret står for døren og det er nu, at det gode vejr skal nydes! Måske vil du gerne se Tour de France i haven, nyde dit nyslåede sommergræs, tag en tur i spabadet eller lave et hav af andre skønne sommeraktiviteter.

MEN – har du ikke en udendørskontakt, så kan mange af disse aktiviteter hurtigt blive en kende besværlige.

Hvad skal jeg bruge en udendørskontakt til? 🔌

Udendørskontakter gør sommerlivet en smule nemmere for dig. Uden en udendørskontakt til dine sommeraktiviteter skal du nemlig til at til finde kabeltromlen i kælderen, have trukket ledninger og samtidig sikre at ungerne ikke hiver stikket ud undervejs, fordi de mangler strøm til deres IPad. En udendørskontakt på terrassen, altanen eller i carporten er desuden en god ting, når hækken skal klippes, bilen støvsuges og julelysene skal hænges op.

Udendørs stikkontakter skal installeres af en autoriseret el-installatør for at sikre, at kontakten kan modstå det danske vintervejr. Vi er din lokale elektriker og el-installatør firma med ekspertise inden for udendørskontakt i Aabenraa, Christiansfeld, Sønderborg og Vojens.

Vi står derfor altid klar til at hjælpe dig med sikkert at få installeret dine udendørskontakter. Kontakt os på 📞 73 62 38 00 eller ✉️ info@ag-electric.dk, og så finder vi den helt rigtige løsning til dig.

Udendørskontakt-christiansfeld-elektriker
udendørskontakter_christiansfeld

Robot plæneklipper 🌱

Vil du gerne have færre pligter til sommer? For eksempel slippe for græsslåningen? Nogen er dog nødt til at gøre arbejdet, hvis man skal kunne nyde en velplejet græsplæne. En robotplæneklipper klarer jobbet for dig, og kræver kun en ting – Strøm. En udendørs stikkontakt kan være med til at sikre dig en velplejet græsplæne, uden at du behøver at skænke det en tanke.

Med en robotplæneklipper kan du nemt og bekvemt læne dig tilbage resten af sommeren, og lade robotten klare alt arbejdet for dig. Vi rådfører dig i alle aspekter, og du kan høre meget mere på 📞 73 62 38 00 eller ✉️ info@ag-electric.dk.

Varmelampe🔥

Med den danske sommer følger også de fine sommeraftner som langsomt bliver varmere og varmere. Men hvorfor skal kulden sætte en stopper for en hyggelig aften ude på altan eller terrassen.

Med en udendørs varmelampe kan du forlænge de dejlige sommeraftner udenfor, og alt du skal bruge er en udendørs stikkontakt, hvor du kan tilslutte din varmelampe, og så er du kørende.

Ingen uderum er ens, og vi står klar til at hjælpe dig, så du altid kan få en varmeløsning, der passer perfekt ind hos dig. Har du en stor terrasse, en lille altan eller et orangeri? Vi sørger for at installere dit udendørsstik og montere din varmelampe.

Vi står klar til at hjælpe med at finde den helt rigtige varmelampe til din terrasse eller altan. Tag fat i os på 📞 73 62 38 00 eller ✉️ info@ag-electric.dk og så finder vi sammen den rigtige løsning til dig.

Udendørskontakter
spa-elektriker-christiansfeld

Udendørs spabad💧

Når sommeren banker på, er det dejligt også at kunne blive nedkølet en smule. Med en spa til haven får du udendørs wellness ikke kun om sommeren, men hele året rundt. Et spabad i haven står altid med varmt vand, og er derfor klar til at forkæle dig og din krop.

Et udendørs spabad i haven er wellness for dig og familien, men også som et ekstra hyggeligt indslag, når vennerne kommer på besøg en skøn sommeraften.

Skal du have et udendørs spabad, så du er klar til den danske sommer  – så husk at få en autoriseret el-installatør til at montere og sikre at installationerne er korrekte. Kontakte os på 📞 73 62 38 00 eller ✉️ info@ag-electric.dk eller udfylde vores kontaktformular her nederst på siden.

Wifi, Lyd og TV 📺

Den danske sommer er lige med udeliv, men lige næst i rækken står selvfølgelig Tour de France. Med en udendørskontakt har du mulighed for at tilslutte både tv, lyd og WiFi på terrassen, således at du ikke misser et sekund af touren, samtidig med at du kan nyde det danske sommervejr. Der findes mange forskellige løsninger indenfor lyd, tv og WiFi, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

Måske er du allerede nu ved at gøre klar til sommerens mange udendørsfest, og med en udendørskontakt kan du nemt tilslutte dit højtalersystem udenfor, således at du ikke skal gå på kompromis med lyden til dine havefester.

Ingen uderum er ens, og vi står klar til at hjælpe dig, så du altid kan få en tv-, lyd- og WiFi-løsning, der passer perfekt ind hos dig. Tag fat i os på 📞 73 62 38 00 eller ✉️ info@ag-electric.dk og så finder vi sammen den rigtige løsning til dig.

Udendørskontakter

Lad en autoriseret el-installatør hjælpe dig 🧑‍🔧

Når de mange fordele ved udendørs stikkontakter er gået op for dig, så står vi klar til at hjælpe dig med at installere dine nye udendørskontakter. Det er nemlig vigtigt, at du er opmærksom på, at udendørskontakter skal installeres og monteres af en autoriseret el-installatør. Vi har stor erfaring med at installere og montere udendørskontakter, så tøv ikke med at kontakte os på 📞 73 62 38 00 eller ✉️ info@ag-electric.dk og så finder vi sammen den rigtige løsning til dig.

 

Raadgivning om alarm i sommerhus af AG Electric

Sæt strøm i kontakten

Privatlivs- og cookiepolitik

4 + 1 =