Haier luft luft varmepumper i​ Aabenraa, Christiansfeld, Sønderborg og Vojens

Haier i Aabenraa, Christiansfeld, Sønderborg og Vojens

Haier – nem komfort

For en fuldstændig behagelig opvarmnings- og køleoplevelse, tilbyder Haier kanalfri mini split-systemer, der er nemme at installere, eje og servicere. Deres varmepumper er fleksible og med deres kanalløse vekselstrømssystemer, er de meget energieffektive, samtidig med at de opretholder stabile stuetemperaturer og hjælper med at kontrollere dit hjems luftkvalitet.

Gennem fokus på slutbrugeroplevelsen fokuserer Haier på maksimal komfort, hele vejen rundt, fra start til at du sidder i din bolig med varmepumpen. Et andet stort fokusområde er allergivenligheden.

Varmepumperne fra Haier er designet, så de passer ind i enhver indretning og bolig – uanset om du ønsker at opvarme eller nedkøle et enkelt eller flere rum i din bolig.

Kontakt os for at et uforpligtende tilbud i dag på vores hovednummer 📱 73 62 38 00 eller sende os en besked til ✉ info@ag-electric.dk.

Fordele ved Haier luft til luft varmepumper

styring

Fleksibel styring

Fjernbetjening, WiFi og HaierSmartAir2 app

bæredygtig

Bæredygtig

Drives af 80% vedvarende energi udvundet af luften

luft

HEALTH

Et specialudviklet system, som giver balance i luften og mindsker f.eks. tør hud.

besparelse

Økonomisk og energibesparende

30% mindre energiforbrug

energieffektivitet

Energimærkning

Op til A+++ i køling og opvarmning

styring

Fleksibel styring

Fjernbetjening, WiFi og HaierSmartAir2 app

bæredygtig

Bæredygtig

Drives af 80% vedvarende energi udvundet af luften

luft

HEALTH

Et specialudviklet system, som giver balance i luften og mindsker f.eks. tør hud.

besparelse

Økonomisk og energibesparende

30% mindre energiforbrug

energieffektivitet

Energimærkning

Op til A+++ i køling og opvarmning

Haier varmepumpe af AG Electric

Vi har god erfaring med varmepumper fra Haier og derfor er det også et brand som vi anbefaler til vores kunder, når det kommer til valg af producent, da da er nogle af de største på markedet. Vi holder til i Aabenraa, Christiansfeld, Sønderborg og Vojens og hvis du er interesseret i en varmepumpe kan du kontakte os på 📱 73 62 38 00 eller ✉ info@ag-electric.dk.

 

Pålidelige systemer

Nordisk klima

Luft til luft varmepumperne fra Haier  er udstyret med en 10 graders funktion, som gør den velegnet til sommerhuset eller f.eks. kolonihaven.

Luftkvalitet

Haier varmepumper har en hel speciel HEALTH-funktion indbygget. Denne funktion sikrer en god balance i luften og tilfører huden ekstra fugtighed, så du undgår gener ved tør hud.

3D Airflow

Med 3D Airflow sikres der god fordeling af luften og derved en bedre ensartethed i temperatur i rummet, hvor varmepumpen er.

 

Design

Enkelthed

Varmepumperne findes i hvid og sort, som passer til de fleste hjem og som gør at de ikke tager blikfang. Varmepumperne fås ned til under 20cm i dybden og med et elegant LED display.

Vi ved, hvor vigtigt at det er at en varmepumpe er en besparende og ikke en alt for dyr investering. Derfor anbefaler vi Haier, da de har god effektivitet og udnyttelse af energi og dermed et højt energimærke på deres produkter, som resulterer i et lavere energiforbrug. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud ved at ringe til os på 📱 73 62 38 00 eller sende os en e-mail til ✉ info@ag-electric.dk.

 

Energieffektivitet

Energimærker

Energieffektiviteten på Haier modeller er blandt toppen af markedet med en kølingseffekt (SEER) værdi på op til 8,5 og en opvarmningseffekt (SCOP) værdi på op til 4,6, hvilket resulterer i mærkninger op til A+++.

Styring

Fjernbetjening

Som standard leveres alle enheder med en tilhørende infrarød fjernbetjening. Indbygget er en række funktioner, eksempelvis en ugentlig timer-funktion, så du kan indstille tidsplaner.

Smartphone

Med din smartphone kan du downloade Haiers app (HaierSmartAir2) som giver dig overblik, styring og en masse andre features.

WiFi

De fleste modeller fra Haier er med indbygget WiFi.

 

Haier udedel og indedel i Aabenraa, Christiansfeld, Sønderborg og Vojens

Hvad står valget på?

Søger du en løsning til et enkelt rum eller et system til hele din bolig? Med Haiers Single Zone og Multi Zone systemer kan vi altid finde en luft til luft varmepumpe model, der passer til dig og dine behov.

Produkterne fra Haier er derfor et sikkert valg, hvis du søger en fleksibel løsning af højeste kvalitet til såvel opvarmning som nedkøling – uanset det er til dit hjem, sommerhus, kolonihave eller garagen.

Vi hjælper dig med rådgivning til hvilken model, der passer til dit behov – ganske uforpligtende. Efterfølgende står vi også gerne for salg, levering, montering og service. Vi har fire afdelinger i i​ Aabenraa, Christiansfeld, Sønderborg og Vojens og du kan kontakte os på vores hovednummer på 📱 73 62 38 00, sende os en mail til ✉ info@ag-electric.dk eller ved at udfylde formularen forneden – vi vender så hurtigt som muligt.

Sæt strøm i kontakten

Privatlivs- og cookiepolitik

8 + 10 =