IT og dataløsninger

Netværksløsninger, datahåndtering og fiberforbindelser – vi har kompetencerne!

Hos AG Electric A/S er vi specialiserede – også i IT og dataløsninger. Vores programmører og it-kyndige installatører er fagligt kompetente og sætter en ære i hele tiden at opgradere deres viden. Vi kan hjælpe dig med alle former for it- og dataløsninger!

 

Har du brug for en professionel samarbejdspartner til IT og data? Kontakt os i dag på ☎ 73 62 38 00 eller skriv til os på info@ag-electric.dk og vi kontakter dig snarest!

 

Data på flere niveauer

Kompetenceniveauet er højt, hvad end der er tale om simple eller komplicere data-opgaver. Vi har blandt andet opbygget stor viden inden for programmering af avancerede PLC-styringer, skærmbetjeninger (HMI), SCADA systemer og systemer til opsamling af produktionsdata.

Specialister i netværk til private og virksomheder

Vi er også specialister i netværksløsninger – fra intelligente og båndbreddekrævende netværk til avancerede operatørnetværk med fiber og IP TV krav, Switche, routere, firewalls og trådløst netværk.

 

Vi løser også opgaver for private. Det kan være etablering af en hjemmearbejdsplads eller kabling og installation af en bredbåndsforbindelse i boligforeningen. Eller noget helt tredje?

 

Vi kan hjælp dig, hvad end du har brug for

Vælger du os som leverandør, finder vi sammen med dig den rigtige løsning inden for datakommunikation til dit hjem eller din virksomhed. Det starter med en snak om dine behov.

 

Autoriserede elektrikere og el-installatører

Vi er autoriserede el-installatører – det er din sikkerhed for, at alle el-installationer er udført korrekt. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på ☎73 62 38 00 eller skriv til os på info@ag-electric.dk og vi kontakter dig snarest!

Sæt strøm i kontakten

Privatlivs- og cookiepolitik

10 + 7 =