Kommunikationsløsninger

Kommunikationsløsning og trådløst netværk – AG Electric er din samarbejdspartner!

Et godt kommunikationssystem er afgørende for at tingene glider nemmere i hverdagen – både for virksomheden og for den moderne familie. Vi er rådgivende installatører og vi ved hvordan vi får skabt en lynhurtig og stabil kommunikationsløsninger, der får hverdagens arbejdsprocesser til at spille optimalt sammen.

 

Vi har kunder i og omkring Aabenraa, Sønderborg, Haderslev og Christiansfeld – men vi kører i hele Sønderjylland. Mangler du en professionel og autoriseret installatør? Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på ☎73 62 38 00 eller skriv til os på info@ag-electric.dk og vi kontakter dig snarest!

kommunikationsløsning

Fra kommunikationsteknologi til installation af datakommunikation

Vi er eksperter i at rådgive, om de mange muligheder du har med kommunikationsteknologi. Samtidig er vi specialiserede, når det handler om at installere og konfigurere effektive kommunikationsløsninger.

 

Vores installatører er fagligt kompetente inden for alle områder af datakommunikation. Vi opgraderer løbende kompetencer via kurser og efteruddannelse. Med det formål at kunne levere den mest effektive kommunikationsløsning til dig.

 

Effektiv kommunikation med IP-telefoni og IHC

Teknologier som IHC og IP-telefoni er eksempler på effektive kommunikationsløsninger, der får tingene til at snakke bedre sammen. IP-telefoni giver bl.a. mulighed for samarbejde og arbejdsprocesser på kryds og tværs i virksomheden. Mens IHC giver mulighed for effektiv kommunikation i hjemmet mellem din boligs installationer.

 

Vi kan hjælpe med forskellige typer kommunikationsløsninger:

  • IP telefoni
  • Netværksløsninger
  • Trådløse netværk
  • Fiber
  • Certificeret udstyr

 

Hvorfor vælge os til datakommunikation?

Det skal du, fordi kommunikationsløsninger ligger os på sinde. Det betyder noget for os, hvis vi kan gøre din hverdag nemmere. Samtidig benytter vi moderne kommunikationsteknologi som installeres med et højt niveau af knowhow.

 

Vi leverer effektive løsninger på kommunikationsområdet til private og virksomheder – både lokalt og landsdækkende.

 

Din lokale autoriserede el-installatør

Vi er autoriserede el-installatører – det er din sikkerhed for, at alle el-installationer er udført korrekt. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på ☎73 62 38 00 eller skriv til os på info@ag-electric.dk og vi kontakter dig snarest!

Sæt strøm i kontakten

Privatlivs- og cookiepolitik

3 + 13 =