Daikin luft luft varmepumper i​ Aabenraa, Christiansfeld, Sønderborg og Vojens

Daikin er designet til komfort

Daikins luft til luft varmepumper er intelligente, pålidelige og bæredygtige klimaløsninger til opvarmning, køling og luftrensning i boligen.

Uanset vejret udenfor vil du med en Daikin luft til luft varmepumpe i rummet altid opleve den optimale komfort.

Daikins varmepumper vil automatisk sikre en ideel temperatur, så du og dem omkring dig kan nyde tilværelsen – og være produktive. Daikins stilfulde, lydsvage varmepumper cirkulerer kølig eller varm luft på så behageligvis en måde, at hverken du eller andre har lyst til at forlade rummet igen.

Varmepumperne fra Daikin er designet, så de passer ind i enhver indretning og bolig.

Kontakt os for at et uforpligtende tilbud i dag på vores hovednummer 📱 73 62 38 00 eller sende os en besked til ✉ info@ag-electric.dk.

Daikin luft luft vægmodel af AG Electric

Fordele ved Daikin luft til luft varmepumper

lydsvag

Stille drift

Lydsvag drift, helt ned til 19dBA

bæredygtig

Bæredygtig

Drives af 80% vedvarende energi udvundet af luften

luft

Ren luft

Udstyret med flere filtre mod allergener og lugte

besparelse

Økonomisk og energibesparende

30% mindre energiforbrug

styring

Fleksibel styring

Fjernbetjening, app og stemmestyring

energieffektivitet

Energimærkning

Op til A+++ i køling og opvarmning

lydsvag

Stille drift

Lydsvag drift, helt ned til 19dBA

bæredygtig

Bæredygtig

Drives af 80% vedvarende energi udvundet af luften

luft

Ren luft

Udstyret med flere filtre mod allergener og lugte

besparelse

Økonomisk og energibesparende

30% mindre energiforbrug

styring

Fleksibel styring

Fjernbetjening, app og stemmestyring

energieffektivitet

Energimærkning

Op til A+++ i køling og opvarmning

Hos AG Electric har vi mange års erfaring med varmepumper og særligt inden for Daikin. Derfor er det også et brand vi kan stå inde for og som vi anbefaler til vores kunder, når det kommer til valg af producent, da da er nogle af de absolut bedste på markedet. Vi holder til i Aabenraa, Christiansfeld, Sønderborg og Vojens og hvis du er interesseret i en varmepumpe kan du kontakte os på 📱 73 62 38 00 eller ✉ info@ag-electric.dk.

 

Intelligente systemer

Stille drift

Luft til luft varmepumperne fra Daikin er udstyret med en ventilator, udviklet til optimering af luftstrømmen og kan under lave lydniveauer skabe en høj energieffektivitet.

Luftkvalitet

Et titanium apatit-filter udløser, ved hjælp af elektroner, nogle kemiske reaktioner med partiklerne i luften og kan herved eliminere grimme lugte som eksempelvis tobak.

Pollen og luftrensningsfilter

Pollen- og luftrensningsfiltret fanger allergener og sikrer ren lufttilførsel.

 

Unik varmefunktion

Varmeboost

Varmepumperne fra Daikin opvarmer hurtigt din bolig, sommerhus eller lignende. Med gulvmodellen er det muligt at opvarme langs gulvet.

Vi ved, hvor vigtigt at det er at en varmepumpe er en besparende og ikke alt for dyr investering. Derfor anbefaler vi Daikin, da de har en høj effektivitet og dermed et højt energimærke på deres produkter, som resulterer i et lavere energiforbrug – det er både godt for dig, din familie, din bolig og indeklimaet, men samtidig også godt for miljøet. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud ved at ringe til os på 📱 73 62 38 00 eller sende os en e-mail til ✉ info@ag-electric.dk.

 

Energieffektivitet

Energimærker

Energieffektiviteten på Daikins modeller er blandt toppen af markedet med en kølingseffekt (SEER) værdi på op til 8,65 og en opvarmningseffekt (SCOP) værdi på op til 5,10, hvilket resulterer i mærkninger op til A+++.

 

Styring

Fjernbetjening

Som standard leveres alle enheder med en tilhørende infrarød fjernbetjening. Indbygget er en række funktioner, eksempelvis en ugentlig timer-funktion, så du kan indstille tidsplaner.

Smartphone

Med din smartphone kan du downloade Daikins app som giver dig overblik, styring og et hav af en masse andre features af din varmepumpe.

Stemmestyring

I de nyeste modeller fra Daikin er det muligt at styre dit system ved at tale til enten Google Assistant eller Amazon Alexa – f.eks. rumtemperatur, tilstand, hastighed, planlægning mm.

 

Daikin gulvmodel af AG Electric

Hvad er du mest til? Væg- eller gulvmodel?

Daikin vægmodel i Svendborg

Daikin vægmodel

Daikin gulvmodel i Svendborg og Rudkøbing

Daikin gulvmodel

Hvad står valget på?

Leder du efter en løsning til et enkelt rum eller et system til hele din bolig? Vi har et bredt udvalg af Daikins kvalitetsprodukter, så du altid kan finde en luft til luft varmepumpe model, der passer til dig og dine behov.

Produkterne fra Daikin er derfor et sikkert valg, hvis du søger en fleksibel løsning af højeste kvalitet til såvel opvarmning som nedkøling – uanset det er til dit hjem, sommerhus eller garagen.

Vi hjælper dig med rådgivning til hvilken model, der passer til dit behov – ganske uforpligtende. Efterfølgende står vi også gerne for salg, levering, montering og service. Vi har fire afdelinger i i​ Aabenraa, Christiansfeld, Sønderborg og Vojens og du kan kontakte os på vores hovednummer på 📱 73 62 38 00, sende os en mail til ✉ info@ag-electric.dk eller ved at udfylde formularen forneden – vi vender tilbage hurtigst muligt.

Sæt strøm i kontakten

Privatlivs- og cookiepolitik

9 + 5 =