Panasonic luft luft varmepumper i​ Aabenraa, Christiansfeld, Sønderborg og Vojens

Panasonic varmepumpe i Aabenraa, Christiansfeld, Sønderborg og Vojens

Panasonic er grøn og effektiv energi

Panasonic luft til luft varmepumper er intelligente, pålidelige, besparende og bæredygtige klimaløsninger til opvarmning, køling og luftrensning i boligen. Varmepumperne passer til alle størrelser og former for boliger og udover at kunne opvarme rum, kan de også nedkøle. Du kan opnå store besparelser, fordi investeringsomkostningerne er lave ift. hvor mange penge og hvor meget energi du sparer.

Kontakt os for at et uforpligtende tilbud i dag på
telefon 73 62 38 00 eller send os en mail på info@ag-electric.dk.

Fordele ved Panasonic luft til luft varmepumper

lydsvag

Stille drift

Lydsvag drift, helt ned til 18dBA

bæredygtig

Bæredygtig

Drives af 80% vedvarende energi udvundet af luften

luft

Ren luft

Nanoe-X – renser luften for pollen, forurening, svamp og røg

besparelse

Økonomisk og energibesparende

30% mindre energiforbrug

styring

Fleksibel styring

Fjernbetjening og/eller Panasonic Comfort Cloud-app

energieffektivitet

Energimærkning

Op til A+++ med SCOP på 5,2

lydsvag

Stille drift

Lydsvag drift, helt ned til 18dBA

bæredygtig

Bæredygtig

Drives af 80% vedvarende energi udvundet af luften

luft

Ren luft

Udstyret med flere filtre mod allergener og lugte

besparelse

Økonomisk og energibesparende

30% mindre energiforbrug

styring

Fleksibel styring

Fjernbetjening og/eller Panasonic Comfort Cloud-app

energieffektivitet

Energimærkning

Op til A+++ med SCOP på 5,2

Kendetegnene

Vi har god erfaring med varmepumper og herunder en del indenfor brandet Panasonic. Derfor er det også et mærke som vi anbefaler til vores kunder, når det kommer til hvilken producent de skal vælge, da da er nogle af de største på markedet og dermed stor validitet og teknologier. Vi holder til i Aabenraa, Christiansfeld, Sønderborg og Vojens og hvis du er interesseret i en varmepumpe kan du kontakte os på 📱 73 62 38 00 eller ✉ info@ag-electric.dk.

Drift
Luft til luft varmepumperne fra Panasonic er støjsvage på trods af deres høje energieffektivitet.

“Bestseller”
Varmepumperne er nogle af de mest solgte i Norden og dette er blot en bekræftelse på, at Panasonic er et solidt forankret brand med en produktlinje af rigtig, rigtig høj kvalitet.

Styring
Gennem Wi-Fi kan du på din smartphone eller tablet styre systemet – styre komfort, overblik over energiforbrug og meget, meget mere! Ydermere har nogle modeller mulighed for Stemmekontrol, så du gennem Google og Alexa kan styre din enhed nøjagtig som med enten fjernbetjening eller app.

Besparelser
Ikke nok med at du kan spare økonomisk ved at erhverve dig en varmepumpe – på bare 8 år sparer du miljøet for op til 14 tons CO2.

Energieffektivitet

Vi ved, hvor vigtigt at det er at en varmepumpe er en besparende og ikke alt for dyr en investering. Med en høj effektivitet og dermed et højt energimærke på Panasonic produkter, som resulterer i et lavere energiforbrug – det er både godt for dig og sparegrisen, men samtidig også godt for miljøet. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud ved at ringe til os på 📱 73 62 38 00 eller sende os en e-mail til ✉ info@ag-electric.dk.

Energimærker
Energieffektiviteten på Panasonic er høj (SCOP 5,2, SEER 7,8) og derfor har de også mærkninger på deres modeller på op til A+++.

 

Panasonic af AG Electric i Aabenraa, Christiansfeld, Sønderborg og Vojens
Panasonic af AG Electric i Aabenraa, Christiansfeld, Sønderborg og Vojens

 

Teknologi

Nanoe X
Med Nanoe X rammer Panasonic målstregen før konkurrenterne. Det er en unik teknologi som reducerer dårlig luft. Systemet evner at hæmme 5 forskellige slags forurenende stoffer, bakterier og vira, herunder mug, allergener, pollen.

Det stopper ikke her, da teknologien rent faktisk kan fugte dit hår og din hud og holde det sundt og raskt.

Panasonic Flagship af AG Electric

Hvad står valget på?

Leder du efter en løsning til et enkelt rum eller to eller måske du er på kig efter et system til hele din bolig? Vi har et bredt udvalg af Panasonics kvalitetsprodukter og med deres store sortiment og dækning af boligformer, kan vi altid finde en luft til luft varmepumpe model og læsning, der passer til dig og dine behov.

Produkterne fra Panasonic er derfor et sikkert valg, hvis du søger en fleksibel løsning af højeste kvalitet til såvel opvarmning som nedkøling – uanset det er til dit hjem, sommerhus eller garagen.

Vi hjælper dig med rådgivning til hvilken model du bør erhverve – ganske uforpligtende. Efterfølgende står vi også gerne for salg, levering, montering og service. Vi har fire afdelinger i i​ Aabenraa, Christiansfeld, Sønderborg og Vojens og du kan kontakte os på vores hovednummer på 📱 73 62 38 00, sende os en mail til ✉ info@ag-electric.dk eller ved at udfylde formularen forneden – vi vender tilbage hurtigst muligt.

Sæt strøm i kontakten

Privatlivs- og cookiepolitik

3 + 5 =