Videoovervågning

Videoovervågning – professionelle løsninger

Videoovervågning på et eller flere områder er med til at skabe tryghed og sikkerhed for dig og din virksomhed. Vores autoriserede installatører og sikringsrådgivere sørger for, at du får den bedste overvågningsløsning, der matcher dine behov. Kontakt os i dag på ☎73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk

Autoriseret installation og professionel rådgivning

Hvis du vil være sikker på, at du får det bedste overvågningssystem, som passer til dine behov, og som installeres rigtigt, så er det en god idé, at tage kontakt til os. Vores alarm- og sikringsmontører har både kompetencer, erfaring og de rette uddannelser, der sikrer dig en professionel rådgivning og service. Og vi overholder selvfølgelig alle gældende lovkrav.

Hos AG Electric A/S er vi altid klar til at svare på alle dine spørgsmål om videoovervågning og sikkerhedssystemer. Rådgivning og tilbud koster dig ikke noget! Kontakt os i dag på ☎73 62 38 00 eller info@ag-electric.dk

Vi har afdelinger i Aabenraa, Vojens, Sønderborg og Christiansfeld i Sønderjylland – og servicerer en kundekreds, der bl.a. inkluderer Haderslev, Kolding, Vojens og Sønderborg.

 

Videoovervågning

Fordele ved videoovervågning:

  • Det har en præventiv virkning – kriminelle skræmmes væk
  • Du kan se, hvis nogen er på uønsket besøg i et defineret område (områdets størrelse er afhængigt af videokameraets rækkevidde)
  • Du kan overvåge aktiviteter som kasselinjer, produktioner, receptioner mv.
  • En videooptagelse giver dig detaljerige optagelser af personer eller køretøjer, så du eller evt.  politiet senere kan identificere dem

Videoovervågning – TVO

Videoovervågning er en af de bedste præventive midler mod indbrud og kriminalitet der findes. Derfor er det noget, som vi har stor erfaring med at installere. Vi kan stå for opsætning og installation af alt fra et enkelt videokamera (eller video-dome) til en større løsning, hvor der er behov for adskillige overvågningsenheder, der er koblet til et centralt system.

Vores sikringsrådgiver tager gerne en uforpligtende snak med dig, så vi får afdækket dine behov og dine ønsker til funktioner. Samtidig ser vi på de forskellige monteringsmuligheder i den pågældende bygning. Herefter får du et tilbud på en skræddersyet løsning med videoovervågning.

Her er nogle af de parametre, som du kan overveje i forhold til funktionsspecifikationer:

  • Ønsker du at følge optagelserne online og live? (eks. fra en app til mobiltelefonen eller fra din PC)
  • Hvor mange m2 skal videokameraet dække?
  • Skal der filmes om natten / i mørke omgivelser?
  • Skal det være vejrbestandigt – skal det monteres indendørs eller udendørs?
  • Ønsker du et IP-signal eller et analogt signal?
  • Går du op i billedkvaliteten? (standard eller HD?)

 

Generelt er der mange forhold, der skal tages til overvejelse, inden du investerer i et overvågningsanlæg, og derfor kan du bare spørge os til råds. Vores rådgivere er helt up to date med alle forskellige og nye løsninger og muligheder. Har du ønsker om specialløsninger med eksempelvis ansigtsgenkendelse eller heat mapping, så kan vi også hjælpe med dette.

 

Professionel rådgivning giver ekstra tryghed

Et overvågningssystem i dag kan have mange funktioner, og kan findes i et hav af prislejer og dermed varierende kvaliteter. Vores rådgiver kan, ud fra oplysninger om dine behov, funktionsønsker og med udgangspunkt i bygningens størrelse og ruminddeling, let og hurtigt vurdere, hvilket overvågningssystemer, der egner sig bedst. Herefter får du et uforpligtende tilbud med autoriseret montage.

 

ISO-9001-certificeret alarminstallatør

AG Electric i Aabenraa og Christiansfeld er ISO-90001-certificerede og godkendte til at installere flere typer af alarmsystemer og indbrudsalarmer via Forsikring & Pension. For dig som kunde er det en ekstra garanti for, at alt installeres og tilsluttes korrekt af kompetente og veluddannede fagfolk

 

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os i dag

Uanset hvilken form for videoovervågning du ønsker og om det er til virksomheden, butikken eller gården, så står vores sikringsrådgivere og autoriserede alarmteknikere og installatører klar til at hjælpe. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en løsning, der passer optimalt til dine behov, og som samtidig matcher dine funktionsønsker og økonomi.

Kontakt os i dag på ☎ 73 62 38 00 eller skriv til os på info@ag-electric.dk og vi kontakter dig snarest!

Sæt strøm i kontakten

Privatlivs- og cookiepolitik

3 + 8 =